Σάββατο, Νοεμβρίου 23, 2019

ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ-ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ 2-0 (1-0)


Μένει στο κόλπο της ανόδου με τη σημερινή του νίκη ο Πρωτέας καθώς επικράτησε στην Παλαιά Φωκαία με 2-0 επί του Αμφιάραου Καλάμου. Δυναμικά μπήκαν στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι και ευτύχησαν μόλις στο 6΄ με τον Χάσκα να μπουν οδηγοί στο σκορ (1-0). Μέχρι το πρώτο εικοσάλεπτο ο Πρωτέας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, μετά ο Αμφιάραος σιγά σιγά ισορρόπησε το παιχνίδι έχοντας μία ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, καθώς είχε δοκάρι στο 35΄.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ με τον Χαρίτο στο 67΄ (2-0) και κλείδωσαν το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να μειώσουν, κατά συνέπεια η νίκη του Πρωτέα ήταν καθαρή και το σημερινό τρίποντο τους κρατάει στην 2η προνομιούχο θέση της βαθμολογικής κατάταξης.




Διαιτητής του αγώνα Πανούτσος, με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Σπίθα





ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ (Δαγγούλης)  Τσαίμος,  Διακορώνας, Κουφαλιάς (65΄ Μασκάι), Κοτζάι, Φραγκής, Μαραγκός, Χάσκα, Ντίνος, Ραζακιάς (82΄ Αλεξίου), Παπακωνσταντίνου (58΄ Μακροδημήτρης), Χαρίτος (77΄ Χύκα)





ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ  (Σκαρμούτσος) Νικολάου Ι., Μανιώτης, Νικολάου Γ., Tabaku, Μαγγίνας (16΄ Στεφανουδάκης), Νικολάου Π., Σκαρμούτσος, Καραμπέτσος, Τσαγκάρης, Μαργιέτας, Παπαγεωργίου (70΄ Χόνδρος)






Πέγκυ Παρίση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου