Κυριακή, Νοεμβρίου 17, 2019

PRE GAME Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ




Από ισοπαλία προέρχονται και οι δύο σημερινοί αντίπαλοι. Όμως για τους γηπεδούχους ο βαθμός της ισοπαλίας ήρθε μετά από έξι αγωνιστικές. Σίγουρα θα προσθέσει ψυχολογία και θα δουν αλλιώς τον Αγ. Στέφανο. Ο Ολυμπιακός έχει τρεις νίκες εκτός έδρας σε ισάριθμες εξόδους του.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγίου Στεφάνου, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Γκούβα, Παπαδιώτη και ώρα 15:00.





ΚΡΥΟΝΕΡΙ VS ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ



Ο Παλλαυρεωτικός έρχεται από κερδοφόρο ρεπό και ξεκούραστος πηγαίνει στο Κρυονέρι. Εκτός έδρας οι Λαυρεώτες έχουν να επιδείξουν δύο ήττες και μία νίκη. Το Κρυονέρι προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία και εντός έδρας έχει φέρει μία νίκη, δύο ήττες και μία ισοπαλία. Αμφίρροπο ματς, με όλα τα αποτελέσματα πιθανά.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κρυονερίου, με διαιτητή Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Πύκνη, Πολίτη και ώρα 15:00




ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΚΟΡΩΠΙ




Δυνατό ματς από δυο ομάδες που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον, λόγω ποιότητας και εμπειρίας. Ο γηπεδούχος με ατού την έδρα, το μικρό γήπεδο,το πλαστικό χόρτο και τον κόσμο του έχει προβάδισμα. Εντός έδρας ο Θησέας έχει τρεις νίκες και μία ήττα με τέρματα 8-3. Ο ιστορικός εκτός έδρας έχει φέρει τα εξής αποτελέσματα, μία ισοπαλία και δύο νίκες. Είναι ματς ανάμεσα στον Θησέα που το έχει στο εντός έδρας και στο Κορωπί που το έχει στα εκτός έδρας. Ενδιαφέρον αγώνας για το κοινό.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Λάμπρου, Πολυχρονιάδη και ώρα 15:00.




ΤΡΙΓΛΙΑ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ



Πίσω στην έδρα της η Τριγλία που πρωταγωνιστεί φέτος και χτυπάει όλα τα ματς, επιδιώκοντας μόνο νίκη Η Μάχη δείχνει να έχει βρει βηματισμό και ψυχολογία. Προέρχεται από νίκη και η Τριγλία από ισοπαλία εκτός έδρας με την πρωτοπόρο Βάρη. Γειτονικό παιχνίδι, με βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Διόνυσου, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Γκουρνιά, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:00.




ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ



Έχουν πολλές ομοιότητες οι σημερινοί αντίπαλοι. Είναι του ίδιου δήμου, έχουν το ίδιο γήπεδο (χόρτο), έχουν ποιότητα, εμπειρία και έξυπνους τεχνικούς. Παιχνίδι καθαρά των κόουτς. Ο Αστέρας πάει για ένα αποτέλεσμα στη Βούλα. Η βαθμοθηρία απαιτεί νίκη, έστω και με ένα γκολ. Η Βούλα εντός έδρας έχει φέρει δύο ισοπαλίες, μία ήττα και δεν έχει κερδίσει. Η Βάρη εκτός έχει τέσσερις νίκες με τέρματα 8-2.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον Μανιώτη και βοηθούς τους Βιτσεντζάτο, Κουλοχέρη και ώρα 15:00.




ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΑΝΟΙΞΗ



Ντέρμπι ουράς. Και λέμε ντέρμπι γιατί πρέπει να ξεκολλήσουν από την ουρά καθώς απέχουν 6 βαθμούς και οκτώ αντίστοιχα από την καυτή ζώνη. Με πλεονέκτημα έδρας τα Γλυκά Νερά έχουν ένα προβάδισμα. Καμία ομάδα δεν έχει γευτεί το τρίποντο. Αξιοσημείωτο ότι και οι δύο δείχνουν σημάδια ανάκαμψης.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη, Σπίθα και ώρα 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου