Σάββατο, Νοεμβρίου 23, 2019

Τα… χρειάστηκε ο Αστέρας, 3-2 εκτός την Άνοιξη


Σε ένα ματς που λίγο έλειψε να… βγάλει τα μάτια του ο Αστέρας Βάρης κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την Άνοιξη, επικρατώντας 3-2 της τοπικής ομάδας. Με τη νίκη αυτή οι γαλάζιοι ξέφυγαν προσωρινά στο +9 από τους διώκτες τους, βγάζοντας εις πέρας μια δύσκολη εβδομάδα με τρεις εκτός έδρας νικηφόρες αναμετρήσεις και με απουσίες, σημειώνοντας στα ματς αυτά 9 γκολ.
Η ομάδα του Μιχάλη Κάτσικα πήρε με το… καλημέρα προβάδισμα στο σκορ, αφού στο 3ο λεπτό ο Μπίτιλης με πλασέ άνοιξε το σκορ. Ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει, είχε ευκαιρίες με τους Ντούλια και Παπανικολάου στο 20’ και 25’ αντίστοιχα να σουτάρουν άουτ από πλεονεκτική θέση, ενώ ο Βάτζιος είπε «όχι» σε τετ-α-τετ των Σάμιου και Παπανικολάου στο 25’ και στο 28’ αντίστοιχα. Τελικώς το δεύτερο γκολ ήρθε για τον Αστέρα στο 39’ με πλασέ του Ντούλια.
Με το δεύτερο μέρος ο Αστέρας συνέχισε να πατάει γκάζι και στο 53’ πέτυχε και τρίτο γκολ. Σκόρερ ήταν ο Ντούλιας με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο «παραθυράκι». Από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι φιλοξενούμενοι ήταν σαν να… έσβησαν τη μηχανή και παραλίγο να το πληρώσουν. Στο 62’, μετά από βαθιά μπαλιά, ο Δαρζέντας νίκησε τον Μαρινάκη και έκανε το 1-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα, μετά από σέντρα, ο Κωβαίος με καρφωτή κεφαλιά μείωσε σε 2-3 και έβαλε πολύ άγχος στον Αστέρα. Η Άνοιξη συνέχισε να πιέζει, όμως δεν κατάφερε ως το φινάλε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης με τους γαλάζιους να κλείνουν καλά τους χώρους.

Διαιτήτευσαν οι Μπερέτας, Καραθανάσης, Γουρνιάς.

ΑΝΟΙΞΗ (Δ. Καλιακούδης): Σαχάι (9’ λ. τρ. Βάτζιος), Γκόλιας (84’ Ριζάβας), Κατσέρης, Τζανέτης, Τρακάκης, Ξενάκης, Νικόλα, Παλασκώνης (48’ Αμανατίδης), Δρόσος (55’ Δαρζέντας), Λεβέντης, Κωβαίος.
Κ.Α. ΒΑΡΗΣ (Μ. Κάτσικας): Μαρινάκης, Χαλκιάς, Λεοντίου, Μαγγίνας, Λάσκος, Μάγγος, Βεϊόγλου, Μπίτιλης (86’ Σκουρλής), Σάμιος (64’ Καλιαμπάκας), Παπανικολάου (70’ Μάναλης), Ντούλιας (58’ Παπάζογλου).
Πηγή ΕΠΣΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου