Σάββατο, Νοεμβρίου 02, 2019

Πρωτέας Π.Φώκαιας – Δόξα Άνοιξης 2-1


Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Β΄Κατ.-7η Αγων.

Στο πρώτο ημίχρονο πήγαν όλα στραβά για τους γηπεδούχους που έχασαν πέναλτι με τον Αλεξίου και έμειναν πίσω στο σκορ λίγο πριν πάνε στα αποδυτήρια με γκολ του Τσιμπόκα στο 42΄.


Στην επανάληψη ο Πρωτέας είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και οι παίκτες του έβγαζαν ενέργεια στο τερραίν και έφεραν γρήγορα το παιχνίδι στα ίσα, με βολέ του κορυφαίου σήμερα Χαρίτου στο 48′ .



Στο 60΄αν και έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Xyka, κατάφεραν να προηγηθούν στο 70΄μετά από πολύ έξυπνη ενέργεια του  Ραζακιά μετά από γέμισμα του Μακροδημήτρη, ο σέντερ φορ του Πρωτέα πρόλαβε την μπάλα πριν πάει στα χέρια του Πολεμίτη και με κάτι σαν τακουνάκι, την  έστειλε στα δίχτυα .

Η Δόξα στις καθυστερήσεις απείλησε με μακρινό σουτ που έδιωξε σε κόρνερ ο σταθερός στις επεμβάσεις του Βασιλάκης, ενώ ο Πρωτέας αν και έπαιζε με 10 παίκτες δημιούργησε δύο-τρεις καλές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Χαρίτο.

Διαιτητές: Κορωνιάς, Παπαδιώτης, Αλεξόπουλος

ΠΡΩΤΕΑΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ: Βασιλάκης, Παπαγεωργίου(65΄Διακορώνας) Χάσκα, Xyka, Φραγκής, Μακροδημήτρης, Κοτζάι, Ντίνος(74΄Μαραγκός), Ραζακιάς(88΄Ναυπλιώτης), Αλεξίου(46΄Μασκάι), Χαρίτος.

ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ: Πολεμίτης, Πιζάνιας(87΄Ρίζος), Αναστασίου, Πάλλης, Μπερμπάντης, Αβαρκιώτης(53΄Κατραβάς), Σπαναδανόπουλος(71΄Μπαλόκας), Χρύσινας, Τσιμπόκας, Ζουρούδης, Ρέππας

Σ.Κ.
ΠΗΓΗ sportcity



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου