Κυριακή, Νοεμβρίου 01, 2015

Πρωτέας – Κεραυνός 0-3

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Α΄Κατ.-7η Αγων.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι χωρίς τον Ανδρεάδη που τραυματίστηκε στο ζέσταμα και τον Κούλιμπη που τον ακολούθησε λίγο αργότερα στο 13΄, επίσης τραυματισμένος.
Η πρωτοβουλία των κινήσεων και η κατοχή περιήλθε νωρίς στα πόδια των φιλοξενούμενων και στο 10΄έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Ο Φουστέρης πρόλαβε την έξοδο του Παπαβασιλείου και πλάσαρε σωστά, αλλά ο Δέδες ήταν επάνω στη γραμμή και έδιωξε σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση ο Πρίφτης έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.
Το σκορ άνοιξε για τον Κεραυνό στο 32΄με άψογο σε εκτέλεση απ΄ευθείας κτύπημα φάουλ του DeDeuj(video) και  με τον Πρωτέα να έχει δημιουργήσει σε όλο το πρώτο ημίχρονο υποψία ευκαιρίας με κεφαλιά που δεν έπιασε, του Γεσιλάι.Στην επανάληψη ο τεχνικός του Πρωτέα «ανακάτεψε την τράπουλα» φέρνοντας παίκτες από το πάγκο και με εσωτερικές αλλαγές, προσπάθησε να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του κυρίως μεσοεπιθετικά.
Οι φιλοξενούμενοι έχοντας το σκορ υπέρ τους ήταν πιο επιφυλακτικοί στο 20λεπτο προσέχοντας την άμυνα, αλλά στη συνέχεια βλέποντας τους αντιπάλους τους να παίζουν ανοργάνωτα ταλαιπωρώντας απλώς τη μπάλα, ανοίχθηκαν και στο 70΄υποχρέωσαν τον Παπαβασιλείου να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ευθύβολο σουτ του Μπαξεβάνη(φωτο) από το ύψος της περιοχής.Με την εκτέλεση του κόρνερ, έγινε το 0-2. Ο Μεγαγιάννης βρέθηκε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή και με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Παιδαριώδη λάθη στην άμυνα του Πρωτέα στο 80΄, έδωσαν κατοχή στον DeDeuj. Αυτός πάσαρε σωστά στον Mbroci και ο τελευταίος πλάσαρε στο άδειο τέρμα και έκανε το τελικό 0-3, παρά την προσπάθεια του Leka να τον ανακόψει (φωτο).
Διαιτητές: Μανιώτης Δ., Λάμπρου Β., Μπουξμπάουμ Ρ., Παρατηρητής: Στεργίου Κ.
ΠΡΩΤΕΑΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ
Παπαβασιλείου, Δέδες, Λιούμης, Κούλιμπης(13΄Xyka), Διακορώνας(55΄Παράσχος), Κατσούλας, Μιχαήλ, Θάνος, Τσαλικίδης(59΄Leka), Γεσιλάι, Μακρυπίδης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
Χατζάρας, Kryemadhi, Κατσίκης(85΄Σταμάτης), Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Πρίφτης, Σείτι, Φουστέρης(46΄Μπαξεβάνης), Mbroci, DeDeuj, Λαμπρογεώργος(74΄Λοτσάρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου