Σάββατο, Νοεμβρίου 21, 2015

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ - ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ 2-1

Σπουδαία νίκη για τον Α.Ο. Κορωπίου που επιβλήθηκε 2-1 των Γλυκών Νερών, τα οποία έχασαν αρκετές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα να το πληρώσουν στην επανάληψη.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων διεξήχθη στο ΔΑΚ Παιανίας λόγω τιμωρίας του Α.Ο.Κ., ο οποίος έστω και σε ουδέτερο γήπεδο πήρε το τρίποντο και έπιασε πεντάδα ύστερα από δέκα αγωνιστικές. Όσον αφορά τα Γλυκά Νερά, βρίσκονται στην 7η θέση.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθούν με τους Μπέντα, Μανιό και Βάρδα. Στην επανάληψη το ματς ήταν ισορροπημένο, με το Κορωπί μάλιστα να ανοίγει το σκορ στο 55', όταν σε σουτ του Χαρίση ο Γερογιάννης είπε αρχικά όχι αλλά ο Πάντου που πήρε το ριμπάουντ με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-0.

Η απάντηση των Γλυκών Νερών ήρθε δέκα λεπτά αργότερα, όταν ο Κουτρομάνος με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Παπαθεοδώρου για το 1-1. Την τελευταία λέξη στο ματς την είπε ο Α.Ο.Κ. που στο 84' έκανε το 2-1 με κεφαλιά του Βλάχου, ο οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί χρυσή αλλαγή, καθώς είχε μπει στο ματς στο ημίχρονο.

***Εξαιρετικές επεμβάσεις ο Παπαθεοδώρου που κράτησε σε αρκετές περιπτώσεις τον Α.Ο. Κορωπίου. Διακρίθηκε επίσης ο Πάντου για τους γηπεδούχους και ο Κουτρομάνος για τα Γλυκά Νερά.
***Άριστη η διαιτησία.

Διαιτητές: Μάλαμας, Μπούξμπαουμ, Δουλγεράκης
(Παρατηρητής Διαιτησίας: Κουρμπέλης)
(Παρατηρητής: Ανδρεόπουλος)

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Παπαθεοδώρου, Μπανάι, Πάντου, Καλάβριας, Κορωνιάς, Παπαδόπουλος, Αλεξίου, Χαρίσης, Λυμπερόπουλος (46' Βλάχος), Νούρια (70' Μπλέτσας), Μασκλαβάνος (90' Τσαουσάι).
ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Γερογιάννης, Λάβδας (87' Ρέκα), Πάσχος, Γιαννούλης, Σότα, Βάρδας, Μανιός (71' Μπουλούμπασης), Συμβουλίδης, Μουσαράι, Κουτρομάνος, Μπέντας.
Νίκος Τζαλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου