Κυριακή, Νοεμβρίου 15, 2015

Διπλό η Θύελλα, «βράζει» η Μαρκό!

Η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη επιβλήθηκε 0-1 της Μαρκό, με ένα γκολ του Χαρακτίδη που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

ΜΑΡΚΟ-ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-1

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης απέδρασε από το στάδιο Μαρκοπούλου η Θύελλα Ραφήνας την Κυριακή (15/11), σε ένα ματς πάντως που σημαδεύτηκε από το γκολ του Χαρακτίδη, το οποίο έφερε τρομερές διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

Όπως και να' χει, η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη έφτασε στην επικράτηση (1-0) επί της Μαρκό σ' αυτή την 9η αγωνιστική και συγκατοικεί πλέον στην δεύτερη θέση με τον Ολυμπιακό Λαυρίου. Η φάση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και εν τέλει έκρινε και το παιχνίδι σημειώθηκε στο 22'. Συγκεκριμένα ο Ανδρεαδάκης πέρασε μια πάσα προς τον Αρκάδιο Βαζέχα, αυτός κινήθηκε προς την μπάλα και ενώ ήταν ακάλυπτος με αποτέλεσμα ο πρώτος βοηθός (Μήταρης) να σηκώσει τη σημαία του.

Την ίδια στιγμή η άμυνα της Μαρκό σταμάτησε (για το οφ σάιντ), ο Βαζέχα που επηρέαζε την φάση δεν ακούμπησε ποτέ τη μπάλα, με τον Χαρακτίδη να βγαίνει από πίσω (όντας καλυπτόμενος) και να σκοράρει για το 0-1. Φυσικά αυτή η περίεργη φάση έφερε τρομερές διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων, το ματς διεκόπη για μερικά λεπτά, με την Μαρκό να «βράζει» για την διαιτησία. Από εκεί και πέρα, η Θύελλα έχοντας πετύχει τον σκοπό της προσπάθησε να οργανωθεί πρώτα στα μετόπισθεν για να κρατήσει το προβάδισμα.

Μάλιστα είχε την τύχη με το μέρος της στο 40' όταν σε εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Χάρη Γκόντζου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Συνολικά η Μαρκό έτσι όπως εξελίχθηκε η ροή του αγώνα ήταν καλύτερη, πιο επιθετική, αλλά για ακόμα μια φορά παρουσίασε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και το γκολ, απειλώντας πότε με τον Σατσελάρι, πότε με τον Δημητρίου και πότε με τον Τζανή. Από την μεριά της η Θύελλα απείλησε δύο φορές, μια με τον Αράπη και μια με τον Χαρακτίδη προς το φινάλε.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:Αντωνίου Ε., Μήταρης, Γουσιώτης
ΜΑΡΚΟ: Παππάς, Σκόρδας, Πατσιαούρας, Δημογιάννης, Τζανής, Ρεντζής, Δημητρίου (55' Σκέντρι), Τσεσβερίκοφ, Γκόντζος, Ζατζελάρι (63' λ.τρ. Κερμέζο), Πετράι (46' Γκριμέκης).
ΘΥΕΛΛΑ: Πάντος, Γεωργιάδης (57' Παπαδόπουλος), Σπάθα, Μανουσάκης, Τασόπουλος, Γεωραγωτέλης, Χαρακτίδης (89' Μουτζακάς), Ντόσκας, Αράπης (86' Ξύδης), Βαζέχα, Ανδρεαδάκης.
Τελευταία Ανανέωση, Κυριακή, 15 Νοέμβριος 2015 23:08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου