Κυριακή, Νοεμβρίου 15, 2015

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ - Α.Π.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή η κυριακάτικη (15/11) μάχη του ΑΟ Κουβαρά με τον ΑΠΟ Νικηφόρο. Οι δύο ομάδες στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής έμειναν στο ισόπαλο (και δίκαιο) 1-1, με αποτέλεσμα να μοιραστούν βαθμούς και εντυπώσεις.

Ήταν μια ισορροπημένη αναμέτρηση, με τον Κουβαρά του Κώστα Καραβίδα να έχει εξαιρετική εικόνα και να πραγματοποιεί ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Καλός όμως ήταν και ο Νικηφόρος του Ξενοφώντα Ρούσση, ο οποίος παρότι βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ έδειξε χαρακτήρα και πήρε τον βαθμό. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο μέρος ήταν παιχνίδι κέντρου με λίγες καλές στιγμές. Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για ένα μαρκάρισμα στον Σταμπέλο στην περιοχή, με τον Βλάχο να λέει παίζετε. Ο Κουβαράς κατάφερε να προηγηθεί στο 79' όταν ο Βαγγέλη με ωραίο πλασέ νίκησε τον Φελέσκουρα για το 1-0. Η απάντηση του Νικηφόρου ήρθε στο 87' όταν ο Κάλλης έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε σωστά την άσπρη βούλα.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Δούβος που από τα 11 βήματα ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο 90' ο Νικηφόρος έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα με τον Χασιώτη να σουτάρει δυνατά αλλά τον Γκαγκάγια να του λέει όχι με εντυπωσιακή επέμβαση. Ο Κουβαράς αγωνίστηκε δίχως το βαρύ του όπλο στην επίθεση Γιάννη Γκαβασιάδη, με τον ικανότατο φορ να είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Διαιτητές: ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΔ ., ΓΚΟΝΤΑ Α., ΚΑΛΛΗΣ Α.
(Παρατηρητής: ΛΑΙΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ)

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ: Γκαγκάγιας, Σύρος, Αναγνώστου, Κάλλης, Ζαφειρόπουλος, Χατζής (60' Βαγγέλη), Κωστής, Ρομπέρτο (70' Παπαγιάννης), Γαλάνης, Χελιώτης (48' Λιάπης), Σταμπέλος.
Α.Π.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Ρίζος, Κανελλόπουλος, Αλβανός, Μουράτογλου, Ζάχος, Παυλίδης, Κοτσώνης (40' Καμάρας), Εμπόε (45' λ.τρ. Χασιώτης), Δούβος, Αποστολόπουλος.
 πηγη παμε μπαλα
 φωτο Argy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου