Σάββατο, Νοεμβρίου 07, 2015

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ - ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ 4-2

Επιστροφή στις νίκες! Στο ντεμπούτο του Σπύρου Κερκύρα στον πάγκο, ο ΑΠΟ Νικολακάκης ξέσπασε και επικράτησε 4-2 του ΑΟ Κουβαρά στο γήπεδο της Αγίας Άννας. Οι γηπεδούχοι έδειξαν από το ξεκίνημα πως ήθελαν περισσότερο τους τρεις βαθμούς της νίκης αφού έβγαλαν μεγαλύτερο πάθος στον αγωνιστικό χώρο και τελικά έφτασαν στην άνετη επικράτηση. Ο Νικολακάκης ήταν σαρωτικός στο α' μέρος εκεί όπου άλλωστε πέτυχε και τα τέσσερα τέρματα του.

Ο Καλλέρης με σουτ μόλις στο 7' έκανε το 1-0, ενώ στο 22' ο Πιτσούνης με υπέροχο γυριστό σημείωσε το 2-0. Ο Κουβαράς του Κώστα Καραβίδα μείωσε ένα λεπτό μετά με τον Γαλάνη να χτυπά στην αντεπίθεση, ωστόσο γρήγορα – γρήγορα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα στο 29' με καρφωτή κεφαλιά του Εγιουρούμ. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με ακόμα ένα τέρμα και το 4-1 από τον Μητσέα, ο οποίος με φοβερό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Γκαγκάγια. Στην επανάληψη ο Κουβαράς που ήταν κάκιστος αμυντικά στο α' μέρος βελτίωσε την εικόνα του.

Κατάφερε μάλιστα να μειώσει στο 80' με πλασέ του Αναγνώστου ύστερα από σύγχυση στα αντίπαλα καρέ. Όσον αφορά τον Νικολακάκη, στην επανάληψη έριξε ρυθμούς και ουσιαστικά είχε μια σπουδαία φάση, το δοκάρι του Τσαπανίδη στο 65'.

***Μητσέας και Πιτσούνης έκαναν εξαιρετικό ματς για τον ΑΠΟ Νικολακάκη, που έδειξε να αντιδρά μετά την αλλαγή προπονητή, με τον Σπύρο Κερκύρα να κάνει ιδανικό ντεμπούτο.
***Γαλάνης (σκόρερ) και Γκαβασιάδης ξεχώρισαν από τον Κουβαρά, με τον δεύτερο μάλιστα στο 46' να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και να βγαίνει αλλαγή, αφήνοντας ένα... δυσαναπλήρωτο κενό στη γραμμή κρούσης.

Διαιτητές: Γαλάνης, Τζαφόλιας, Τσαλίκογλου ς
(Παρατηρητής Διαιτησίας: Σούλος )
(Παρατηρητής: Πέππας)

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κολλιάκης, Πανίδης, Νίκας, Τσαπανίδης, Παπαδόπουλος, Μητσέας, Καλλέρης, Μουκάνης (76' Νταγιάντας), Παπιδάκης (65 Σκούρας), Πιτσούνης (80' Τερζίεφ), Εγιουρούμ
ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ: Γκαγκάγιας, Σύρος, Ζαφειρόπουλος, Αναγνώστου, Κάλλης, Ρομπέρτο, Παπαγιάννης (46' Σταμπέλος), Γαλάνης, Βαγγέλης (70' Χατζής), Γκαβασιάδης (46' λ.τρ. Λιάπης), Κωστής.
ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου