Σάββατο, Νοεμβρίου 21, 2015

ΘΥΕΛΛΑ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 1-0

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Θύελλα Ραφήνας κάτι που επιβεβαιώθηκε και το Σάββατο (21/11). Οι Λιγνιτωρύχοι του Πέτρου Τσιγκούλη παρότι δεν εντυπωσίασαν, είχαν την ουσία στο παιχνίδι τους και επικράτησαν 1-0 του Κουβαρά, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Αυτό το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο φέρνει τη Θύελλα μόνη στη δεύτερη θέση και μάλιστα στο -2 από τον πρωτοπόρο Άγιο Στέφανο, ο οποίος πάντως έχει ματς λιγότερο (παίζει την Κυριακή στο Μπογιάτι με την Μαρκό). Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι -που παραμένουν αήττητοι 7 αγώνες- μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έκαναν ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά έπεσαν στην επανάληψη και λίγο έλειψε να το πληρώσουν.

Οι ποδοσφαιριστές του Πέτρου Τσιγκούλη στο πρώτο 45λεπτο έδειξαν την υπεοχή τους με το γνωστό passing game που τους διακρίνει, ενώ δημιούργησαν και δύο – τρεις καλές ευκαιρίες. Τελικά βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 45' από στημένη φάση: Εκεί μέτρησε η ικανότητα του Χαρακτίδη στις εκτελέσεις φάουλ αλλά και οι σωστές τοποθετήσεις του σκόρερ Τασσόπουλου όταν προωθείται στα στημένα.

Στην επανάληψη ο κόουτς του Κουβαρά Κώστας Καραβίδας με τις αλλαγές που έκανε ρίσκαρε, έβγαλε την ομάδα του πιο μπροστά και το ματς ισορρόπησε. Στο 73' μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όταν Γεραγωτέλης δεν έδιωξε καλά τη μπάλα, έφυγε… σφαίρα ο Χελιώτης στην αντεπίθεση όμως πριν σουτάρει τον πρόλαβε αμυντικός της Θύελλας κι έδιωξε σε κόρνερ. Έστω και με άγχος στην επανάληψη η Θύελλα κράτησε τους τρεις βαθμούς της νίκη, με αποτέλεσμα να συνεχίζει με θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντιπαριώτης, Καραθανάσης, Δ., Τζαφόλιας
ΘΥΕΛΛΑ: Κύρκος, Αράπης, Στάφα, Μανουσάκης, Τασόπουλος, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Γεραγωτέλης, Παπαδόπουλος (75' Μουτζακάς), Βαζέχα (90' Ξύδης), Ανδρεαδάκης (40' λ.τρ. Αθανασόπουλος)
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Κακαγιάς, Σύρος, Ζαφειρόπουλος, Κάλης, Αναγνώστου, Χατζής (70' Παπαγιάννης), Βαγγέλι, Ρομπέρτο (72' Λιάπης) , Σταμπέλος (46' Χελιώτης), Γαλάνης, Κωστής. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου