Κυριακή, Μαρτίου 18, 2018

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1-1 (1-0)

Ο Κεραυνός έκανε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, ίσως έπιασε την καλύτερη εμφάνιση του από ενάρξεως πρωταθλήματος. Πέτυχε ένα γκολ, του ακυρώθηκαν άλλα δύο, είχε ένα δοκάρι με τον Ξένο κι οκτώ τελικές. Στο αντίποδα η Ατλαντίδα είχε στο 15΄ ένα σουτ του Παπιδάκη που εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο Αφουξενίδης κι ένα χαμένο τετ α τετ στο 35΄ πάλι με τον Παπιδάκη. Στο δεύτερο μέρος ο Κεραυνός βγήκε αλλαγμένος, ίσως και να υποτίμησε τον αντίπαλο με αποτέλεσμα να δεχτεί την ισοφάριση από ένα στημένο, από αυτά που ίσως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Η ομάδα της Ανθούσας πήρε βαθμό σε μια δύσκολη έδρα κι ελπίζει πλέον σοβαρά στη σωτηρία της.

Τα γκολ, στο 9΄ ο Αρουέλ με πλασέ μετά από σέντρα του Έλενα από αριστερά όπως κατέβαινε ο Κεραυνός, στο 55΄ ήρθε η ισοφάριση για την Ατλαντίδα με περίτεχνη εκτέλεση φάουλ του Παπιδάκη. Η μπάλα πέρασε πάνω από το τείχος και κατέληξε στο δεξί γάμα του Αφουξενίδη. Στο 12΄ είχαμε δοκάρι με τον Ξένο για τον Κεραυνό.



Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανιώτης, με βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη και Τζαφόλια Β.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης) Αφουξενίδης, Φραγκής (85΄Ασλάνι), Κατσίκης, Τσίκλος, Ξένος, Βαγγέλι, Έλενας (80΄Μαγγανάς), Κακαράς, Αρουέλ, Κοντογιάννης (75΄Βίλα), Νταής (60΄Λιούμης)



Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσούνης) Τσούκας, Περιβολάρης, Γιαννόπουλος, Παππάς, Μπενέκος, Δριλάκης (70΄Κωστάκος), Καρακώστας (85΄Αναστασίου), Μαργέτης, Σιούτης, Πανόπουλος, Παπιδάκης (87΄Μανιός)



ΕΙΠΕ

ΤΑΚΗΣ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ «ΑΠΟΨΕ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ»

«Είχαμε ένα σούπερ πρώτο ημίχρονο κι ένα μέτριο δεύτερο. Έχω να πω ότι είμαστε ομάδα με ταυτότητα και αρχές. Όλα τα παιδιά έκαναν την προσπάθειας τους και το πάλεψαν. Αυτό είναι που ζητάει ένας προπονητής και για τώρα, αλλά και για τη συνέχεια. Συνεχίζουμε. Και για τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια θα παίξουμε για την ιστορία μας και για το σήμα της φανέλας μας. Δίνω τα εύσημα στα παιδιά μου».

 Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου