Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018

Μαγγίνας: «Είμαστε απόλυτα έτοιμοι»

Προσοχή όσον αφορά τη διαχείριση του αγώνα και απόλυτη ετοιμότητα είναι τα δύο στοιχεία που προέχουν για τη Μαρκό για τη ρεβάνς του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ με τον Παλληνιακό. Αυτό τόνισε στο «epsanastisentra» ο τεχνικός των πράσινων, Γιάννης Μαγγίνας, και συμπλήρωσε ότι η ομάδα του γνωρίζει τις αδυναμίες του αντιπάλου και αυτές θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί.
«Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το παιχνίδι του Κυπέλλου. Για εμάς είναι όλη η χρονιά. Αυτός ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος όταν ξεκινήσαμε. Πρέπει να προσέξουμε όσον αφορά τη διαχείριση του παιχνιδιού και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γκολ έτσι ώστε να βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι», τόνισε ο Μαγγίνας και σημείωσε: «Έχουμε τεθεί αντιμέτωποι τρεις φορές με τον Παλληνιακό. Γνωρίζουμε τα καλά του στοιχεία, αλλά και τα αρνητικά του και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα το δει».
*Ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους οι Γκαβασιάδης, Σαντριάς και Μασκλαβάνος και θα είναι ετοιμοπόλεμοι, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βλάχου. Δεδομένη η απουσία του Ρεντζή που αποβλήθηκε στο ματς του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου