Παρασκευή, Μαρτίου 09, 2018

Μυτιληναίος: «Είστε όλοι μάγκες»


Το δικό του μήνυμα έστειλε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Θύελλας Ραφήνας ο Χρήστος Μυτιληναίος, μετά την πρόκριση των «λιγνιτωρύχων». Ο γενικός αρχηγός της Θύελλας χαρακτήρισε άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα «μάγκες» και τόνισε είναι τεράστια χαρά και τιμή του που συνεργάζεται μαζί τους, ενώ ευχαρίστησε τον ΠΑΟ Καλυβίων για τη φιλοξενία.
«Τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μου στους ποδοσφαιριστές, στα μέλη του τεχνικού επιτελείου και ιδιαίτερα στον προπονητή κ.Σταύρο Ηλιόπουλο, οι οποίοι παρά το εις βάρος μας αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και την απουσία τεσσάρων πολύ σημαντικών για την ομάδα μας ποδοσφαιριστών, κατάφεραν με πείσμα, αυταπάρνηση και κατάθεση ψυχής, να φτάσουν τον σύλλογο για δεύτερη φορά στην ιστορία του στον τελικό της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α., εκπροσωπώντας επάξια την πόλη της Ραφήνας που έχει την τιμή να έχει δύο ομάδες στην Γ’ Εθνική. Είστε όλοι μάγκες και είναι τεράστια χαρά και τιμή μου να είμαι μαζί σας», τόνισε ο Μυτιληναίος και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Π.Α.Ο. Καλυβίων για την άψογη φιλοξενία και να ευχηθώ ολόψυχα να συνεχίσουν την αξιέπαινη προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων τους.
Τέλος, αυτό που υποσχόμαστε όλοι εμείς που αγαπάμε αυτό τον σύλλογο, είναι ότι σεβόμαστε και θα σεβόμαστε όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου και ελπίζουμε ότι θα είναι αμοιβαίο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου