Κυριακή, Μαρτίου 18, 2018

Ισόπαλο το ντέρμπι στη Βάρη, 0-0 Αστέρας και Μαρκό


Χωρίς νικητή και γκολ έληξε το ντέρμπι της αγωνιστικής στη Βάρη, ανάμεσα σε Αστέρα και Μαρκό. Οι δύο ομάδες είχαν καλά διαστήματα στο παιχνίδι και έχασαν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν, με τους γηπεδούχους να έχουν δικαίως παράπονα για κάποια οφσάιντ στο δεύτερο μέρος που δεν δόθηκαν εις βάρος της Μαρκό, ενώ φωνάζουν και για την τελευταία φάση του αγώνα που φάνηκε η μπάλα να βρίσκει σε χέρι αμυνομένου, αλλά δεν δόθηκε κάτι και ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη.



Το ματς από νωρίς είχε καλό ρυθμό και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν επιθετικά και να προσφέρουν θέαμα. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με το σουτ του Κοσμά στο 2’, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 12’ ο Αστέρας είχε καλή στιγμή, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και φάση διαρκείας η μπάλα κατέληξε στον Μαγγίνα, ο οποίος σούταρε ψηλά άουτ.
Στο 15’ είχε διπλή φάση η Μαρκό, όταν μετά από σουτ του Γκιούζι και κόντρα σε αμυνόμενο, ο Μαρινάκης απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ, ενώ στην εκτέλεση του κόρνερ από τον Σαντριά ο τερματοφύλακας του Αστέρα πάλι απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Η Μαρκό έφτασε ξανά κοντά στο γκολ με αξιώσεις στο 17’, αλλά και πάλι ο Μαρινάκης πρόλαβε και έπεσε πάνω στα πόδια του Σαντριά και στη συνέχεια μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
Στη συνέχεια οι δυνατές μονομαχίες και οι τραυματισμοί ήταν η αιτία για να πέσει ο ρυθμός και δεν υπήρξε άλλη αξιόλογη φάση.



Στο δεύτερο μέρος η Μαρκό επέλεξε να δώσει χώρο στον Αστέρα και να βγαίνει στις αντεπιθέσεις και δημιούργησε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις. Στο 48’ σουτ του Μασκλαβάνου πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Μίχου στο 52’. Στο 54’ ο επόπτης Λάμπρου δεν υπέδειξε καθαρό οφσάιντ με τη Μαρκό στην αντεπίθεση, με τον Τσακύρη να διαμαρτύρεται έντονα και να δέχεται την κίτρινη κάρτα, ενώ είχε την μπάλα στα πόδια του και τον διαιτητή να καταλογίζει φάουλ. Από την εκτέλεσή του ο Διακρούσης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 65’ σημειώθηκε η καλύτερη στιγμή στο ματς για τη Μαρκό, με τον Μασκλαβάνο να βγαίνει στην αντεπίθεση, αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ που επιχείρησε πιεζόμενος πέρασε ψηλά άουτ.
Στο 76’ ο Αστέρας είχε καλή στιγμή σε απευθείας φάουλ του Μίχου, αλλά ο Κύρκος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ στο 84’ μετά από λάθος έξοδο του Μαρινάκη ο Μάτι πλάσαρε σε κενή εστία πέφτοντας, αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και ο Μαρινάκης γύρισε και μπλόκαρε. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 93’ όταν ο Γιαμάς βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, όμως το πλασέ του απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κύρκος. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα φάνηκε να βρίσκει σε χέρι αμυνομένου, γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών των γηπεδούχων, αλλά ο διαιτητής την ίδια στιγμή σφύριξε την λήξη του αγώνα.



Διαιτήτευσαν οι Δραγάτης, Λάμπρου, Σπυρόπουλος. 

Κ.Α. ΒΑΡΗΣ (Μ. Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου (52’ Γιαμάς), Μάναλης (77’ Κριλής), Μαγγίνας, Τσακύρης, Μάγγος, Δημητρόπουλος, Μίχος, Γεωργακόπουλος (64’ Κούτρος), Παπάζογλου, Νιούμαν (71’ Μαυροθαλασσίτης).
ΜΑΡΚΟ (Γ. Μαγγίνας): Κύρκος, Γκριμέκης, Σιδέρης, Διακρούσης, Δημητρακόπουλος, Ρεντζής (46’ Δημογιάννης), Κοσμάς, Γκιούζι (57’ Πάντου), Μασκλαβάνος (84’ Μερκούρης), Σαντριάς (46’ Μάτι), Λάπας.
πηγη επσανα στην σεντρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου