Σάββατο, Μαρτίου 31, 2018

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ-ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 3-1 (2-1)


Το πάλεψε έως το τελευταίο δευτερόλεπτο ο Παλλαυρεωτικός το ματς με την Παιανία. Ήθελε τη νίκη. Αυτό φάνηκε από τον τρόπο που  αντιμετώπισε την αναμέτρηση ο γηπεδούχος. Φουλ επίθεση εξαρχής μέχρι τέλους. Ακόμη και στο 0-1 που έγινε μόλις στο 2΄ με τον Σέλβια από απευθείας φάουλ, η αντίδραση ήταν άμεση. Οκτώ λεπτά αργότερα στο 10΄ ισοφάρισαν με τον Γιαχάεβ, από εκεί και πέρα σκύλιασαν για την ανατροπή και την πέτυχαν στο 44’  με τον Μωραϊτη.


Στο δεύτερο μέρος με την ίδια τακτική και σθένος πέτυχαν γρήγορα μόλις στο 53’  με τον Παπαδόπουλο και κλείδωσαν τη  νίκη τους μη αφήνοντας περιθώρια στην Παιανία να μπει στο παιχνίδι. Η Παιανία δεν μπόρεσε να  αντιδράσει στον φρενήρη ρυθμό των Λαυρεωτών, όμως παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και διεκδικεί την άνοδο παρόλο την ήττα της. Στο 80’  αποβλήθηκε ο Σπυρόπουλος για το Λαύριο με δεύτερη κίτρινη, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου αποβλήθηκαν ο εκπρόσωπος της Παιανίας Κανιαδάκης  κι ο γενικός αρχηγός του  Παλλαυρεωτικού Στρατής, όπως και ο τεχνικός των γηπεδούχων Ζαγουρής στο 80’.

Διαιτητής του αγώνα Δραγάτης, με βοηθούς τους Σπυρόπουλο και Πολυχρονιάδη.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής) Κάππα, Σπυρόπουλος, Σάμιος, Πώχος, Θεοφανίδης, Καυκιάς, Ρενάρ (76’ Τσιώλης), Γιαχάεβ, Παπαδόπουλος, Μωραϊτης, Νικολαϊδης (80’ Χαμόλι)



ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τσέρτος) Καραογλάνης, Νικολογιάννης, Χατζής, Λάβδας, Σωτηρίου, Κοτροζίνης (75’ Δημητρόπουλος), Σέλβια, Γκόμπλιας, Λαγός (60’ Κατσικώστας), Τσιγάρας (53’ Παρθένης), Μιρτάι


Ρεπορτάζ γηπέδου Χρήστος Ανδρεόπουλος

Επιμέλεια Δημήτρης Παρίσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου