Κυριακή, Μαρτίου 04, 2018

ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ – ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 1-0



Ο ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ήταν ο νικητής στο derby της ημέρας με τον ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ. Ετσι οι γηπεδούχοι παρέμειναν η μοναδική αήττητη ομάδα στην Α κατηγορία, έχοντας την καλύτερη άμυνα και την δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.


Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του Α ημιχρόνου. Στο 29’ ο Παπάζογλου σέντραρε από τα δεξιά και ο Γεωργακόπουλος με πλασέ σημείωσε το 1-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.


Στο Β ημίχρονο ο ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και έχασε αρκετές ευκαιρίες όμως η άμυνα και ο τερματοφύλακας του ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ήταν εκεί με κορυφαία την κεφαλιά του Μπουγάτσια στο 53΄, που απέκρουσε σε κόρνερ ο Μαρινάκης.
Μετά το 55΄οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κινδύνους με αντεπιθέσεις. Σε διάστημα 2 λεπτών έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες να ανεβάσουν τον δείκτη του σκόρ. Στην πρώτη ο Παπάζογλου με ασίστ έβγαλε τετ-α-τετ τον Νιούμαν, αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Σταματόπουλος, ενώ στη δεύτερη ο Γεωργακόπουλος δεν πρόλαβε την μπάλα πάλι απο ασίστ του Παπάζογλου.


ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ : Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μαραγκός, Μαγγίνας, Τσακύρης, Μάγγος, Μίχος, Δημητρόπουλος (90’ Γιαμάς), Παπάζογλου (88’ Κούτρος), Γεωργακόπουλος (71’ Κριλής), Νιούμαν (60’ Μαυροθαλασσίτης).
ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ : Σταματόπουλος, Αλεξίου, Μπέντας, Βατίστας Γεωργάκας, Βάρδας, Νάνος (75’ Γιουβανέλης), Ρέκα (36’ Στίσι), Χίσο, Γάσπαρης, Μπουγάτσιας (61’ Λαναράς).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου