Σάββατο, Μαρτίου 17, 2018

ΑΝΟΙΞΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2-0 (2-0)

Τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει η Άνοιξη που κάνει αν μη τι άλλο πορεία πρωταθλητισμού. Οι παίκτες του Θαλή δείχνουν ότι διαθέτουν, με την τρέχουσα συγκομιδή βαθμών, την ποιότητα και τη δυναμική για να κλείσουν επιτυχώς τη φετινή πορεία τους στην πρώτη κατηγορία. Το Μπογιάτι είχε δύο αγωνιστικές να κερδίσει και σήμερα δεν τα κατάφερε, να απειλήσει και να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Τα γκολ, στο 18΄ ο Δρακόπουλος, στο 28΄ο Κυριάκης. Είχαμε και δύο δοκάρια ένα για κάθε ομάδα στο 12΄ στον Αγ. Στέφανο και στο 26΄ για την Άνοιξη. Στο 92΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπούμπας για το Μπογιάτι.


Διαιτητής του αγώνα Καρράς, με βοηθούς τους Κάλλη και Τζαφόλια Δ.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος) Μανουσάκης, Αλί, Κολότας (80΄ Νικολί), Ιωσήπου, Τρακάκης, Κυριάκης, Οσμανάι (89΄Μιχαηλίδης), Τσιούμας (46΄Ξένος), Δρακόπουλος, Δαρζέντας (80΄Γεωργούσης), Κωβαίος



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ (Κόκκινος) Ντοκατόρι, Κατσέρης Π. (71΄Αμανατίδης), Κατσέρης Γ. (78΄Φυντανιάς), Καρποντίνης, Μπερμπάντης, Μπούμπας, Μπαλόκας, Παπατζήμας, Μαστρογιάννης, Ζουρούδης, Τσεβάς (54΄ Ντουντούγια)

Ρεπορτάζ γηπέδου Νίκος Κοντογιάννης
Επιμέλεια Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου