Σάββατο, Μαρτίου 10, 2018

Το… βιολί της η Άνοιξη, 1-0 τον Νικολακάκη στην Αγία Άννα!

Την εκπληκτική της πορεία στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ συνεχίζει ακάθεκτη η Άνοιξη, που επικράτησε 1-0 εκτός έδρας του Νικολακάκη και πέρασε μόνη της στην 5η θέση, έχοντας ματς περισσότερο από τον Κεραυνό Κερατέας. Η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου έφτασε τις 9 νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι έχει πλέον την 3η καλύτερη άμυνα στην κατηγορία!
Στο πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο το ματς με τον Κατσάνο να λέει όχι σε διαγώνιο σουτ του Κυριάκη στο 15’ και σε πολύ δυνατό σουτ του Οσμανάι στο 33’. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο κεφαλιές στο 20’ με τον Μαβίδη και στο 25’ του Πεΐδη που πέρασαν άουτ.
Στο δεύτερο μέρος ο Νικολακάκης είχε την κυριαρχία στο πρώτο τέταρτο και πίεσε, ενώ στάθηκε και άτυχος. Στο 58’ ο Μαβίδης από πλάγια θέση σούταρε διαγώνια, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και πέτυχαν γρήγορα το γκολ που τους έδωσε τη νίκη. Ήταν στο 65’ όταν μετά από γέμισμα του Οσμανάι, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Δαρζέντα από τα δεξιά και ο αρχηγός της Άνοιξης με δεξί σουτ στην κίνηση νίκησε τον Κατσάνο και έγραψε το τελικό 0-1. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν, ενώ οι «πράσινοι» σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσαν να τελειώσουν το ματς σε αντεπιθέσεις.

Διαιτήτευσαν οι Κορωνιάς, Τσαλίκογλου, Γουρνιάς.

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Χρήστος Διαμάντης): Κατσάνος, Κωστόπουλος, Κουμουλίδης, Τσαπανίδης, Βαφειάδης, Πεΐδης, Ντάτις, Δαμιανίδης (66’ Πιτέλης), Μαβίδης, Πιτσούνης, Μουκάνης.
ΑΝΟΙΞΗ (Θαλής Τσιριμώκος): Μανουσάκης, Τρακάκης, Άλι, Ιωσήπου, Δρόσος, Κυριάκης, Οσμανάι (82’ Γεωργούσης), Τσιούμας, Δρακόπουλος, Δαρζέντας (70’ Κολώτας), Κωβαίος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου