Κυριακή, Μαρτίου 08, 2015

Κουβαράς – Πρωτέας 1-2

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Α΄Κατ.-27η Αγων.
Ο νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε. Ματς συγκλονιστικό με πολλές φάσεις και πάνω κάτω η μπάλα, από δύο ομάδες του ίδιου στυλ παιξίματος. Δύο χαμένα τετ α τετ για τον Κουβαρά, με Πλάκα-Δημητρόπουλο και μια κεφαλιά του Πίστα από δύο μέτρα, έκανε τον Κουβαρά , ασεβή προς τον νόμο του ποδοσφαίρου. «Αφού δεν βάζεις, τότε τρως γκολ».
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο 8΄ κεφαλιά Μαμάκου σε σέντρα του Γεωργίου, άουτ. Στο 10΄ σέντρα σουτ του Πίστα, πρόλαβε να διώξει ο Μακρυπίδης, πριν του Αλεξίου που καιροφυλακτούσε. Στο 17΄ χαμένο τετ α τετ του Πλάκα, που βρέθηκε απέναντι στον Φώσκολο, σούταρε πάνω στο σώμα του. Στο 23΄ δυνατό σουτ του Μαραγκού στην κλειστή γωνία του Ευδαίμων που πρόλαβε κι έδιωξε σε κόρνερ. Στο 28΄ σέντρα ακριβείας του Σατσελάρι στο κεφάλι του Πίστα, που από δυο μέτρα δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δύχτια- άουτ. Αυτή η φάση και το χαμένο τετ α τετ του Πλάκα, έκαναν να πεταχτεί ο κόσμος από την θέση του. Δύο σίγουρα γκολ χάθηκαν απ΄ αυτά που δεν χάνονται.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο 53΄ ο Μαμάκος σούταρε μέσα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενόσο ήταν εκτός θέσης ο Ευδαίμων. Στο 62΄ απευθείας φάουλ του Σατσελάρι, έδιωξε σε κόρνερ ο Φώσκολος, με την βοήθεια του οριζοντίου δοκαριού. Στο 70΄ χαμένο τετ α τετ του Δημητρόπουλου, απίστευτο σλάλομ, τον έφερε προ της εστίας του Φώσκολου, το πλασέ του όμως απελπιστικά άουτ. Στο 71΄ σουτ του Σατσελάρι, λίγο άουτ. Απ΄το λεπτό αυτό, το ματς άνοιξε κι οι δυο ομάδες πάιζουν στην κόντρα. Στο 73΄ μπλόκαρε σουτ του Μαμάκου ο Ευδαίμων. Στο 80΄ σουτ του Παπατζήμα, λίγο άουτ.
ΤΑ ΓΚΟΛ: Στο 54΄ ωραίο πλασέ με φάλτσο του νεαρού Λέκκα, στην αριστερή γωνία του Ευδαίμων. “Απιαστο γκολ. Στο 58΄ ισοφάριση με τον Πίστα κι αυτός με σουτ πλασέ. Στο 86΄ το τελικό 1-2, με κεφαλιά του προωθημένου αρχηγού Κατσούλα σε σέντρα του Παπατζήμα.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαργαρίτης (καλός). ΒΟΗΘΟΙ Α΄ Τσέλιος-Β” Ρούντος(σωστοί).
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Δέδες ΙΑΤΡΟΣ: Καλιτσουνάκη Μαρία
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ(Μπαλτίδης) Ευδαίμων, Πλάκα, Βαγκέλι, Σύρος(58΄Δημητρόπουλος), Τσανής, Αναγνώστου, Αλεξίου(46΄Δημογιάννης), Δημητρακόπουλος, Φειζούλα, Σατσελάρι, Πίστας. ΠΑΓΚΟΣ: Μπίκλης, Θεοδωρίδης, Αποστολίδης, Ούτσικας.
ΠΡΩΤΕΑΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ(Κόκκινος) Φώσκολος, Λέκκα(86΄Διακορώνιας), Βασιλείου, Μακριπίδης, Ποστόλης, Κατσούλας, Μπούσκος(56΄Κουλιμπής), Μαραγκός, Γεωργίου, Παπατζήμας, Μαμάκος. ΠΑΓΚΟΣ: Ρουμπίδης, Βλάχος, Παπαγεωργίου.
MVP του αγώνα: ΣΑΤΣΕΛΑΡΙ (ΚΟΥΒΑΡΑΣ)                
Δημήτρης Παρίσσης                                 πηγη  http://sportcity.gr/          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου