Παρασκευή, Μαρτίου 20, 2015

ΕΠΣΑΝΑ: Η καλύτερη ενδεκάδα της εβδομάδας

Τερματοφύλακας

1.Νικολάου (Ωρωπός)

Αν ο Ωρωπός έφυγε με το μεγάλο διπλό από την Άνοιξη το χρωστά σε πολύ μεγάλο ποσοστό στον τερματοφύλακα του. Ο Νικολάου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κατέβασε ρολά και είπε όχι σε τουλάχιστον δύο κλασικές ευκαιρίες (τετ-α-τετ) νικώντας τον αντίπαλο επιθετικό Παπιδάκη.

Αμυντικοί

2.Πάντου (Α.Ο. Κορωπίου)

Μπορεί η ομάδα του να ''κόλλησε'' στο μηδέν με την Λαυρεωτική και να ''πέταξε'' δύο πολύτιμους βαθμούς, ωστόσο εκείνος ήταν εκ των κορυφαίων του γηπέδου. Ο λόγος για τον Πάντου, ο οποίος με την εμφάνιση του στα μετόπισθεν εξέπληξε μέχρι και τους αντιπάλους!

3.Γ. Μπούρας (Νικηφόρος)

Άριστος ανασταλτικά, βοήθησε μέχρι και στο σκοράρισμα. Ο λόγος για τον Μπούρα, ο οποίος ήταν σταθερός για ακόμα ένα παιχνίδι, με τον Νικηφόρο βέβαια να βγαίνει νικητής απέναντι στη Μάχη Μαραθώνα. Να θυμίσουμε πως ήταν εκείνος που ''σφράγισε'' το πολύτιμο τρίποντο σκοράροντας στο 70'.

4.Μεγαγιάννης (Κεραυνός Κερατέας)

Βασικό γρανάζι της εντυπωσιακής πορείας του Κεραυνού, από την ώρα που ανέλαβε το τιμόνι ο Θανάσης Πετούρης. Η ομάδα της Κερατέας μπορεί να ''λύγισε'' στο τέλος και να έχασε το τρίποντο με γκολ που δέχτηκε στο 95', ωστόσο ο Μεγαγιάννης με την άριστη παρουσία του αμυντικά επιβεβαίωσε τον ρόλο του ηγέτη που έχει σ' αυτόν τον Κεραυνό των πιτσιρικάδων.

5.Χάλαρης (ΑΠΕ Λαυρεωτική) 


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
Συνολικά η αμυντική λειτουργία της Λαυρεωτικής (το τελευταίο διάστημα) είναι άψογη, με την τριάδα των Χάλαρη – Πώχου – Παντελιά να έχουν ''δέσει''. Ο πρώτος, πάντως, που έχει τεράστια εμπειρία αγωνιζόμενος στο υψηλότερο επίπεδο για πολλά χρόνια, ήταν το πρόσωπο του αγώνα στο ''Αντώνης Πρίφτης''. Ίσως η κορυφαία φετινή εμφάνιση του Χάλαρη ο οποίος έμοιαζε απροσπέλαστος.


Μέσοι

6.Μητσέας (Νικολακάκης)

Ο Νικολακάκης έφυγε με τεράστιο διπλό από την Παιανία (και μάλιστα με επική ανατροπή) με τον Μητσέα να είναι εκείνος που... υπέγραψε τον θρίαμβο. Σταθερός στις επεμβάσεις του ανασταλτικά, βοήθησε οργανωτικά, ενώ είναι εκείνος που γράφει στο 80' το τελικό 2-3.

7.Μαργέτης (Θύελλα Ραφήνας)

Αναμφίβολα κορυφαίος του γηπέδου στην ''εξάρα'' επί του Εθνικού Νέας Μάκρης. Ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης μεσοεπιθετικά της Θύελλας Ραφήνας, είχε όρεξη να μπει δυνατά σε όλες τις φάσεις ενώ ο απολογισμός του ήταν δύο γκολ.

8.Σιδερής Έλενας (Ολυμπιακός Λαυρίου)

Τα σχόλια που ακούγονται στο Λαύριο για τον πιτσιρικά είναι εξαιρετικά. Το αν θα τα επιβεβαιώσει ή διαψεύσει είναι στο χέρι του. Πάντως, μέχρι τώρα, μάλλον το πρώτο συμβαίνει. Ο Σιδερής Έλενας αγωνιζόμενος στην μεσοεπιθετική γραμμή, στο ματς με την Δόξα, ήταν κινητικός, δημιούργησε ρήγματα και επιβραβεύτηκε κάνοντας το 1-1.

Επιθετικοί

9.Τσαβδαρίδης (Αφιδναϊκός)

Το διπλό του Αφιδναϊκού στην έδρα της Δόξας Αγίας Άννας φέρει φαρδιά πλατιά την σφραγίδα του Ιορδάνη Τσαβδαρίδη. Ο πολύπειρος επιθετικός ήταν όλα τα λεφτά, χτύπησε δις και δικαίως πήρε τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης.

10.Δρούγκας (Παλλαυρεωτικός)

Τρία γκολ και δύο ασίστ σε 50 λεπτά. Αυτός ήταν ο απολογισμός του Κώστα Δρούγκα στο εντυπωσιακό 6-1 του Παλλαυρεωτικού επί του Γέρακα. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός κάνει φέτος τη διαφορά για την ομάδα του Λαυρίου και την διατηρεί σε τροχιά πλέι οφ.

11.Πίστας (ΑΟ Κουβαρά)

Τρομερή εμφάνιση συνολικά από τον Κουβαρά ο οποίος έφυγε με μεγάλο διπλό, αυτή την εβδομάδα, από την έδρα του Κρυονερίου. Ο Πίστας ήταν, όμως, αυτός που έκανε τη διαφορά μεσοεπιθετικά σκοράροντας μια φορά και βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα της Ανατολικής Αττικής να διαμορφώσει αυτό το 0-3!
πηγη - παμε μπαλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου