Κυριακή, Μαρτίου 22, 2015

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 3 - 2 Β ημιχρ


Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Α΄Κατ.-29η Αγων.
Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι κι ιδιαίτερα στο τελευταίο εικοσάλεπτο διεκδίκησαν επί ίσοις όροις την νίκη. Αγωνίστηκαν και οι δύο επιθετικά και δημιούργησαν πλήθος ευκαιριών. Οι τόσες φάσεις καταδεικνύουν τον ρυθμό του αγώνα που παρακολούθησαν τριακόσιοι θεατές.
Η ομάδα του Μπαλτίδη έχει πλάνο, τακτική, διακριτικούς ρόλους, έχει τρόπο να παίζει και μάλιστα καλά. Όμως εκείνο που κάνει την διαφορά είναι ότι πλέον αξιοποιείται το ρόστερ και η ποιότητα τον παιχτών. Οσκαρικό το γκολ του little John (Αλεξίου) που στόπαρε, σημάδεψε κι έστειλε την μπάλα στο γάμα του Αραχωβίτη. Η μαγεία στο ματς οφείλεται και στην επιθετικότητα της Παλλήνης. Ο Χριστοφιλέας άξιος διάδοχος του αείμνηστου Κιούρκου. Οι Κούνας και Φελέκης είναι μονάδες που τραβούν την Παλλήνη σε επίπεδα υψηλά.
ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
Α΄Ημίχρονο
Στο 5΄ σέντρα του Πίστα στο ύψος του πέναλτι, δεν πρόλαβε να βάλει το κεφάλι ο Πλάκα. Στο 8΄ κάθετη του Βαγγέλι, πρόλαβε ο Καλούδης προ του Πίστα. Στο 12΄ σουτ του Νάκου από είκοσι πέντε μέτρα, λίγο άουτ. Στο 15΄ κόρνερ του Πίστα, χλιαρό σουτ του Πλάκα που παραδόξως κύλησε αργά άουτ μέσα από τα πόδια των αμυνομένων. Στο 16΄ κόρνερ ο Φελέκης, κεφαλιά ο Κάππος, άουτ. Στο 22΄ σουτ δυνατό του Βαγγέλι, στα χέρια του Αραχωβίτη. Το ίδιο και σε σουτ του Αλεξίου στο 24΄ . Στο 42΄ μυτάκι του Πλάκα, πλάγια άουτ.
Β΄Ημίχρονο
Στο 48΄ σου του Σατσελάρι, μπλόκαρε ο Αραχωβίτης. Στο 55΄ πλασέ μετά από μπάσιμο του Σατσελάρι, λίγο άουτ. Στο 58΄ φάουλ του Σατσελάρι, σύριζα άουτ από το δοκάρι του Αραχωβίτη. Στο 72΄ ο Πλάκα μόνος του πλάσαρε άουτ. Στο 78΄ ο Ζώκος με ωραίο πλασέ ανησύχησε τον Αποστολίδη.
ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
Το 0-1 ο Τριανταφύλλου με βολίδα από είκοσι πέντε μέτρα. Ωραίο γκολ και άπιαστο.
Στο 23΄ λόμπα του Πίστα από τριάντα μέτρα κρέμασε τον Αραχωβίτη.
Στο 33΄ η γκολάρα του little John.
Στο 52΄ το 3-1 με πέναλτι του Πλάκα σε ανατροπή του Σατσελάρι από τον Καλόυδη.
Στο 76΄ το τελικό 3-2 με φάουλ του Ζώκου, αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Κυριόπουλου αλλάζοντας διεύθυνση, ξεγελώντας τον Αποστολίδη.
Διαιτητής του αγώνα: Δραγάτης οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για το εις βάρος τους πέναλτι.
Βοηθοί: Δουλγεράκης (σωστός), Προδρομίδης (καλός).
Παρατηρητής: Κοτσαμπασάκης.
Ιατρός: Παπαδόπουλος.
Υπέρ παρατηρητής: Αποστολίδης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Μπαλτίδης): Αποστολίδης, Φειζούλα(60΄ Δημογιάννης), Δημητρακόπουλος Θ., Βαγγέλι, Τζανής, Αναγνώστου, Αλεξίου, Δημητρακόπουλος Χ., Πλάκα, Σατσελάρι(87΄ Θεοδωρίδης), Πίστας(78΄ Σύρος).
ΠΑΓΚΟΣ: Μαρκενιώτης, Μπίκλης, Ούτσικας, Δημητρόπουλος.
ΠΑΛΛΗΝΗ (Χριστοφιλέας): Αραχωβίτης, Κούνας, Νάκου, Γκαμάλ, Καλούδης, Δαραμούσκας(46΄ Κυριόπουλος), Ζώκος, Κάππος(63΄ Κούσης), Κοβάνης(46΄ Μπούρας), Τριανταφύλλου, Φελέκης.
ΠΑΓΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Τσαμουρτζής, Μαυράκης, Καββαδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου