Σάββατο, Μαρτίου 07, 2015

Top Talent: Γιώργος Γερογιάννης Αθλήματα Τοπικά, Κριτική, Ποδόσφαιρο

Το SportCity σε συνεργασία με τον Δημήτρη Παρίση, εγκαινιάζουν μια νέα στήλη. Την ονομάζουν Top Talent και σ΄αυτήν θα κάνουν αφιερώματα, σε κορυφαίους παίχτες-ταλέντα που κοσμούν το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ τόσο με το ήθος τους όσο και το ταλέντο τους. Αρχή με τον…
Γιώργος Γερογιάννης.  Ο κέρβερος της ΜΑΡΚΟ. Έχει κλάση, αντίληψη, διορατικότητα κι όσες φορές τον βλέπεις στο γήπεδο, σου γεννά την εντύπωση ότι έχει γίνει και καλύτερος.
Όλη η ΕΠΣΑΝΑ αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να αγωνίζεται ακόμη στη ΜΑΡΚΟ κι όχι σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Η απάντηση είναι απλή. Ο ¨γέρος¨ δεν είναι μόνο σπουδαίος, αλλά και το σύμβολο της αναμενόμενης αναγέννησης της ΜΑΡΚΟ.
Ο παίχτης που ήρθε από τις ακαδημίες του Oλυμπιακού για να γίνει η σημαία της ΜΑΡΚΟ. Αναντικατάστατος!
Έχει κερδίσει την εκτίμηση (παρόλο το νεαρό της ηλικίας του) όλων των φιλάθλων ανεξαρτήτου τοποθέτησης, σαν ένας από τους καλύτερους παίχτες της ΕΠΣΑΝΑ. Έχει μοναδική αίσθηση του χώρου, διαβάζει το ματς, βλέπει όλο το γήπεδο.
Έχει σκέψεις, δεν ζητάει από τους άλλους περισσότερα από όσα απαιτεί από τον εαυτό του.
Οι συμπαίχτες του αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του ένα κέρβερο και ένα διαμάντι που κοσμεί τον χώρο. Οι αντίπαλοι μακαρίζουν τον προπονητή του, που τον έχει στην ομάδα του.
Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου