Κυριακή, Μαρτίου 08, 2015



Το αθλητικό ιστολόγιο της ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ , είναι ανοιχτό για όποιον θέλει να το επισκεφτεί ή να σχολιάσει.
Τα άρθρα, οι ειδήσεις και οι απόψεις που ανεβάζουμε, αφορούν αθλητικά θέματα και αθλητικές δραστηριότητες όλων των σωματείων,  και λοιπών φορέων της Ν.Α. Αττικής, χωρίς πρόθεση να προσβάλλουν κανένα.
Εάν παρ΄ όλα αυτά θεωρήσετε ότι κάποιο σχόλιο μας, σας θίγει προσωπικά, ή περιέχει ανακριβείς πληροφορίες,παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, για να το διορθώσουμε ή να το αποσύρουμε.
Ο διαχειριστής του site δεν είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος, αλλά έχην μεγάλη σχετική εμπειρία και στόχος του είναι η έγκυρη και έγκαιρη παρουσίαση αθλητικών δραστηριοτήτων καθώς και ο σχολιασμός τους, μέσα από τη δική του οπτική και γνώση.
Εάν φυσικά η άποψή σας είναι διαφορετική από τη δική μας, είμαστε πρόθυμοι να τη δημοσιεύσουμε, εάν το επιθυμείτε, αρκεί τα προσωπικά σας στοιχεία να περιέχονται όπως ορίζει η σχετική φόρμα επικοινωνίας και τα σχόλια ή οι απόψεις σας, να μη περιέχουν ύβρεις ή έχουν σαν στόχο να διαφημίσουν ή δυσφημήσουν,συγκεκριμένα πρόσωπα ή προϊόντα.
Θεωρούμε αυτονόητο ότι σε περίπτωση που κάποιο κείμενο δεν είναι δικό σας ,οφείλετε να αναφέρετε τη πηγή που το αντλήσατε.
Οι διαχειριστές του site καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την απρόσκοπτη λειτουργία του και δεν είναι υπεύθυνοι καθ΄ οιονδήποτε τρόπο, για προβλήματα που τυχόν θα αντιμετωπίσετε, από τη χρήση των υπηρεσιών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου