Πέμπτη, Μαρτίου 19, 2015

Η Θύελλα, σήκωσε τη κούπα!

Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ
Ο ΤΕΛΙΚΟΣ
Η σεζόν 2014-15 ανήκει στην Θύελλα Ραφήνας.
Φουριόζα μπήκε στο παιχνίδι κι αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ σχεδόν από τα αποδυτήρια.
Θεωρούμε ότι τον τελικό τον κέρδισε το κοουτσάρισμα του έμπειρου-εορτάζοντα Πιτσικούλη. Με την επίτευξη του γκολ η Θύελλα έκανε ένα περίτεχνο εικοσάλεπτο. Μετά έδωσε χώρο στο Μπογιάτι, μάρκαρε χαμηλά, μίκρυνε τις αποστάσεις των γραμμών της και δούλεψε την κόντρα με τους ταχύτατους ακραίους της Δεμεσπύρα και Αράπη.
Ο MVP Ντόσκας όργωσε τον αγωνιστικό χώρο δίνοντας απίστευτα γρήγορο ρυθμό. Οι Μπογιατιώτες αφού συνήλθαν από την ψυχρολουσία, έκαναν ένα εικοσιπεντάλεπτο ανελέητο σφυροκόπημα στους Ραφηνιώτες.
Στο 20΄ ο Κατσιούλης πρόλαβε τον Τσέλα κι απέκρουσε σε κόρνερ. Ενώ στο 25΄ πάλι ο γκολκίπερ στης Θύελλας απέκρουσε σουτ του Αρκουμάνη. Στο 31΄ λόμπα του Κ. Τσεβά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι. Στο 32΄ είχε δοκάρι ο Τσέλα και τρία λεπτά αργότερα ο Κατσιούλης απέκρουσε σε κόρνερ, κεφαλιά του Βιδάλη.
Στο β΄ ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, δεν έγιναν σπουδαίες φάσεις. Η Θύελλα προσπάθησε και πέτυχε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Οι δυο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίχτες, αφού σε ένα λεπτό 75΄ και 76΄ αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Τασσόπουλος κι Αρβανιτάκης.
Στο 86΄ είχαμε γκολ του Αγ. Στεφάνου που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι φιλοξενούμενοι που διαμαρτύρονταν έντονα για τον μη καταλογισμό γκολ. Στο 88΄ λίγο άουτ από την κεφαλιά του Τσέλα στην τελευταία φάση του αγώνα.
Πολύ καλή διαιτησία του Μάλαμα. Λάμπρος Β. και Τσαφόλιας Β. οι βοηθοί και Παπάζογλου Γ. ο τέταρτος.
MVP M. Nτόσκας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΘΥΕΛΛΑ (Τσιγκούλης): Κατσιούλης, Οικονόμου (46΄ Αθανασόπουλος), Τσέλιος, Σερέτης, Τασσόπουλος, Ντούνης, Αράπης, Ντόσκας (76΄ Γεραγοτέλης), Καζαντζής, Κατσούγκρης, Δεμεσπύρας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καρπούζας): Χανδρινός, Μπαλομένος, Σκοδράς, Βιδάλης, Μπερμπάντης (52΄ Ζυγούρης), Αρκουμάνης, Τσέλα, Ανδρεαδάκης, Αρβανιτάκης (46΄ Μουρούτης), Τσεβάς Χ., Τσεβάς Κ.
Το έπαθλο αφιερωμένο στην μνήμη του Σωκράτη Κιούρκου για τον πιο μικρό παίχτη, το πήρε ο Γ. Μπαλομένος του Ολυμπιακού.
Τα μετάλλια στους κυπελλούχους απένειμαν οι: Παπαμακάριος, Βελατνιώτης, Φλαμπούρης. Στους φιναλίστ οι: Ρούσσης, Νικολάου, Πέππας.
Τις πλακέτες στους γιατρούς ο Δεστούνης. Στους παρατηρητές ο Αποστολίδης και στους διαιτητές ο Τσεβάς.
Δημήτρης Παρίσης-Στέλιος Κανελλόπουλος  ΠΗΓΗ Sportcity

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου