Τετάρτη, Μαρτίου 16, 2016

Ο Κουβαράς πήρε στα χαρτιά (0-3) το ματς με τη Δόξα Κορωπίου!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ έκανε δεκτή την ένσταση του Αθλητικού Ομίλου Κουβαρά – Αφαίρεση τριών βαθμών για Δόξα Κορωπίου, η οποία απαντά με έφεση!

Όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης (15/3), η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ έκανε δεκτή την ένσταση του Αθλητικού Ομίλου Κουβαρά, ο οποίος πήρε στα χαρτιά (0-3) τη νίκη στο ματς με τη Δόξα Κορωπίου που είχε λήξει ισόπαλο. Ο Κουβαράς να θυμίσουμε είχε καταθέσει ένσταση για το δυναμολόγιο της Δόξας σχετικά με τον αριθμό ξένων ποδοσφαιριστών που είναι εγγεγραμμένοι. Από τη Δόξα παράλληλα αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί και της επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο. Οι Κορωπιώτες πάντως δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς θα καταθέσουν έφεση και θα πάνε στην ΕΠΟ, για την ανατροπή της απόφασης που ουσιαστικά τους καταδικάζει σε υποβιβασμό.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΑΝΑ

''ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ

Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ως ουσιαστικά βάσιμη την κρινόμενη ένσταση και ως εκ τούτου δυνάμει του άρθρου 23 παρ.11 του Κ.Α.Π. ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ κατακυρώνεται υπέρ του φιλοξενούμενου σωματείου ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ με σκορ 3-0, αφαιρούνται δε από το γηπεδούχο σωματείο ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ τρεις (3) βαθμοί από το πρωτάθλημα που μετέχει και του επιβάλλεται χρηματική ποινή 100€''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου