Κυριακή, Μαρτίου 06, 2016

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ - ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 2-0

Ζωντανός στη μάχη της παραμονής παραμένει ο Κουβαράς, ο οποίος την Κυριακή (6/3) πανηγύρισε σημαντικότατο τρίποντο. Η ομάδα του Δημήτρη Τσιαούση στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής επικράτησε 2-0 του Νικολακάκη, ανεβαίνοντας στους 16 πόντους (όσους έχει ο Πρωτέας), ενώ στους 17 είναι ο 13ος Νικηφόρος και ουραγός η Δόξα με 15. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το ματς δεν σηκώνει ιδιαίτερης κριτικής.

Ο Κουβαράς αντιμετώπισε το παιχνίδι σαν τελικό, το ήθελε περισσότερο και απολύτως δίκαια το πήρε, ενώ θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα. Ο Νικολακάκης παρότι αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες δεν έχασε τη συνοχή του και απείλησε σε δύο – τρεις περιπτώσεις, ωστόσο έπεσε πάνω στον γκολκίπερ Μπαντουράκη ο οποίος όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί σταματώντας επικίνδυνες καταστάσεις!

Γενικότερα έγινε ένα καλό και ανοιχτό παιχνίδι, με γρήγορο ρυθμό. Ο Κουβαράς άνοιξε το σκορ στο 60', όταν ο Γκαβασιάδης πάσαρε έξυπνα με το κεφάλι προς τον Λέμε κι αυτός εκμεταλλευόμενος τη σπιρτάδα του πετάχτηκε και πλάσαρε για το 1-0. Ένα τέταρτο αργότερα οι γηπεδούχοι κλείδωσαν τη νίκη τους, όταν ο κορυφαίος του αγώνα Γιάννης Γκαβασιάδης έκανε ωραίο πάρσιμο της μπάλας από σέντρα του Γαλάνη και με άψογο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 2-0!
***Κορυφαίος του αγώνα ο Γκαβασιάδης, στους διακριθέντες για έναν Κουβαρά που δεν υστέρησε κανείς οι Αναγνώστου, Στουραΐτης και Λέμε.
***Μουκάνης, Μητσέας και Κολιάκης ξεχώρισαν για τον Νικολακάκη.

Διαιτητές: Βλάχος Ανδ., Τζαφόλιας Δ., Ρούντος

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ: Μπαντουράκης, Σύρος, Βαγγέλι, Στουραΐτης, Αναγνώστου, Κωστής (50' Κάλλης – 83' λ.τρ. Ευφραιμίδης), Γαλάνης, Γκοντζιάς, Γκαβασιάδης, Ζαφειρόπουλος (62' Παπαγιάννης), Λέμε.
ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κολιάκης, Θεοδωρής, Δαμιανίδης, Παπαδόπουλος Νίκος, Νίκας, Τσαπανίδης (56' Εγιουρούμ), Νταγιάντας (74' Αυγέρης), Μητσέας, Σκούρας, Παπιδάκης, Μουκάνης (81' Στεργιόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου