Σάββατο, Μαρτίου 12, 2016

Α.Π.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ 0-3

Με άκρως εντυπωσιακό τρόπο πέρασε από τον Γέρακα ο εφτάψυχος Κουβαράς, δηλώνοντας «παρών» στη μάχη της παραμονής! Η ομάδα του Δημήτρη Τσιαούση, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Νικηφόρο, επικράτησε 0-3 και παρέμεινε ζωντανή στη διεκδίκηση της σωτηρίας.

Το ματς δεν σηκώνει ιδιαίτερης κριτικής, όπως αποδεικνύει και το τελικό σκορ άλλωστε, με τους γηπεδούχους να πληρώνουν τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τον Κουβαρά να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας μάλιστα ωραίο ποδόσφαιρο σε ένα ματς – τελικό! Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 25' με τρομερό σουτ εκτός περιοχής του Γαλάνη, πέτυχαν το 0-2 στο 60' με άψογο τελείωμα του Γκαβασιάδη από ασίστ του Γαλάνη, ενώ ο «Γκάβα» έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα στο 85', διαμορφώνοντας το τελικό 0-3 με ωραίο πλασέ στο πρώτο δοκάρι, από σέντρα του Λέμε.
 Ο Κουβαράς που αναπτύχθηκε άριστα από τα άκρα αλλά και από τον άξονα, είχε επίσης τρία ακυρωθέν γκολ (για οφ-σάιντ), εκ των οποίων το ένα φαίνεται να ήταν καθαρό. Η υπεροχή των φιλοξενούμενων -που έχασαν αρκετές ευκαιρίες να διευρύνουν κι άλλο το σκορ- ήταν καθολική, ενώ ο Νικηφόρος απείλησε σε δύο – τρεις περιπτώσεις χωρίς αποτέλεσμα.

***Το πάλεψαν για τον Νικηφόρο οι Αποστολόπουλος, Δούβος και ο Φελέσκουρας.
***Από τον Κουβαρά, στον οποίο δεν υστέρησε κανείς, κορυφαίοι ήταν οι Γαλάνης, Γκαβασιάδης και Αναγνώστου.
***Ο τεχνικός του Κουβαρά Δημήτρης Τσιαούσης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: ''Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο που τα πήγε άριστα και μακάρι όλα τα παιχνίδια να κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Να ευχαριστήσω παράλληλα και τη διοίκηση του Νικηφόρου για την άψογη φιλοξενία''.
***Από την μεριά του ο τεχνικός του Νικηφόρου Κώστας Τσίχλης εμφανίστηκε απογοητευμένος όπως ήταν φυσικό και τόνισε πως η ομάδα του πλήρωσε τις πολλές απουσίες, ενώ χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση του Κουβαρά.

Διαιτητές: ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗΣ Ε., ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Β., ΠΕΙΡΑΣΜΑΚΗΣ Ν.
(Παρατηρητής Διαιτησίας: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ)
(Παρατηρητής: ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)

Α.Π.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Ρίζος Π., Παπακώστας (55' Γρίβας), Καγιώργης (71' Τριανταφυλλόπουλος), Μυησιάδης, Τσιάμπας (46' Καννελόπουλος), Μαρσέλο, Χαρικιόπουλος, Ρίζος Θ., Δούβος, Αποστολόπουλος.
ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ: Μπαντουράκης, Σύρος, Βαγγέλι, Στουραΐτης, Αναγνώστου, Κωστής, Γαλάνης, Κοντζιάς, Γκαβασιάδης (75' Παπαγάννης), Ζαφειρόπουλος (46' Λεβέντης), Λέμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου