Παρασκευή, Μαρτίου 18, 2016

Γεύμα ενότητας στον Κουβαρά

Οι άνθρωποι του Κουβαρά έστειλαν το δικό τους μήνυμα, τονίζοντας πως όλοι μαζί, σαν μια γροθιά θα παλέψουν για την παραμονή

Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης γεύμα ενότητας του Αθλητικού Ομίλου Κουβαρά σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής. Οι άνθρωποι του συλλόγου έστειλαν το δικό τους μήνυμα αναφέροντας πως όλοι μαζί, σαν μια γροθιά θα παλέψουν για την παραμονή.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που μας απέστειλαν:
«ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ
Βοηθάμε το χαμόγελο του παιδιού με μια κλήση στο 14545.
Μ' αυτό το σύνθημα που υπήρχε στα οικολογικά προϊόντα (κρασί, λικέρ, μαρμελάδα) που μοίρασαν στους ποδοσφαιριστές τους ο πρόεδρος, μέλη του ΔΣ αλλά και οι ιδρυτές – φίλαθλοι, γιόρτασαν στον Κουβαρά τις τελευταίες επιτυχίες σε ταβέρνα της περιοχής.
Ενωμένοι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σαν μια γροθιά δίνουν έξι τελικούς εκτός έδρας με αισιοδοξία, έχοντας εμπιστοσύνη στην ομάδα τους. Δηλώσεις:
Γιώργος Χελιώτης (πρόεδρος): Συγχαρητήρια στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κάνουν κόντρα στις αδικίες που δεχόμαστε.
Γιώργος Πρίφτης (πρώην πρόεδρος Κοινότητας Κουβαρά για 25 χρόνια): Την αγάπη μου για τον ΑΟ Κουβαρά την έχω δείξει στα 25 χρόνια της θητείας μου και συνεχίζω και τώρα να τον στηρίζω στον πόλεμο που δέχεται η ομάδα των 2.000 κατοίκων.
Τάσος Γκίνης (πρώην πρόεδρος ΑΟ Κουβαρά): Αυτή την ομάδα την αγαπώ όπως την οικογένεια μου. Γι αυτό την στηρίζω για 43 συνεχή χρόνια όπως όλοι οι κάτοικοι του χωριού μας.
Χρήστος Βασιλείου (ιδρυτικό μέλος – φίλαθλος ΑΟ Κουβαρά): Στους έξι τελικούς που έχουμε δίνουμε τον έντιμο αγώνα μας όπως κάναμε από το 1973. Η τιμωρία μας και η αφαίρεση τριών βαθμών είναι άδικη γιατί ΟΛΟΙ είδαν ότι δεν συνέβησαν αυτά που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα. Συνεχίζουμε το κοινωνικό μας έργο και βοηθάμε το χαμόγελο του παιδιού με κλήση στο 14545 με οικολογικά προϊόντα που προσφέρουμε στους φίλους μας.
Δημήτρης Τσιαούσης (προπονητής ΑΟ Κουβαρά): Συγχαρητήρια στη διοίκηση και στους φιλάθλους του Κουβαρά για τη βοήθεια τους στην ομάδα.
Αντώνης Μπαντουράκης (ποδοσφαιριστής): Στον ΑΟ Κουβαρά νιώθω σαν να παίζω αρκετά χρόνια. Είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια και θα κάνουμε σαν ποδοσφαιριστές τα πάντα για να κρατήσουμε την ομάδα στην Α' κατηγορία γιατί νομίζουμε ότι εκεί αξίζει να είναι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου