Τετάρτη, Μαρτίου 16, 2016

Δήλωση του προέδρου της Δόξας Κορωπίου

Δήλωση του προέδρου της Δόξας Κορωπίου

Με αφορμή την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, ο πρόεδρος της Δόξας Κορωπίου Δημήτρης Μαγγανάς προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Ο πρόεδρος της Δόξας Κορωπίου Δημήτρης Μαγγανάς προς ΕΠΣΑΝΑ και Πειθαρχική Επιτροπή:

Επειδή οι -τώρα- διοικούντες της ΕΠΣΑΝΑ ξέρουν ότι θα χάσουν τη μάχη των εκλογών, με τις κινήσεις που κάνουν θα χάσουν και τον πόλεμο που έχουν ανοίξει με τη Δόξα Κορωπίου!

Όσο και να προσπαθούν να βοηθήσουν σωματείο που είναι στην παράταξη τους, η μάχη ήδη έχει χαθεί για αυτούς. Τώρα, μάλιστα, θα χαθεί και ο πόλεμος που άνοιξαν μαζί μας. Ο νοών...νοείτω. ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 0-3.

''Κατόπιν τούτου, και επειδή µε την ως άνω αλλαγή πολλές οµάδες διατηρούν στη δύναµή τους άνω των πέντε (5) αλλοδαπών ποδοσφαιριστών άνω των 18 ετών, κατά παράβαση του άρθρου 1 παρ. 4 εδ. β παράρτηµα Β του Κανονισµού, καλείστε να προβείτε στην αποδέσµευση των υπεράριθµών αλλοδαπών ποδοσφαιριστών υποβάλλοντας αίτηση στην Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών (δυνάµει του άρθρου 1 παρ. 4 εδ. β παράρτηµα Β του Κανονισµού) µέχρι την 31.05.2016''.

Πως εκδικάζεται κύριοι -εφόσον είναι απόφαση της ΕΠΟ- σωματεία τα οποία μπορούν μέχρι 31/5 να κάνουν αποδέσμευση; Σωματεία τα οποία πονάνε και κάνουν αγώνα και εσείς τους αφαιρείτε βαθμούς με αποτέλεσμα να πάρουν χρήματα οι δικηγόροι και τα παράβολα της ΕΠΟ.

Η δικαίωση είναι κοντά. Το γνωρίζετε πολύ καλά ότι στην ΕΠΟ η Δόξα θα δικαιωθεί και το συγκρότημα που διοικεί τώρα την ΕΠΣΑΝΑ θα βγει για άλλη μια φορά λάθος και θα μπει άλλο ένα μέτρο πιο βαθιά στον λάκο που σκάβουν οι ίδιοι.

Χαιρετίσματα, ο πρόεδρος της Δόξας Κορωπίου Δημήτρης Μαγγανάς, προς όλους τους διοικούντες της ΕΠΣΑΝΑ».
Τελευταία Ανανέωση, Τρίτη, 15 Μάρτιος 2016 23:37

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου