Κυριακή, Μαρτίου 20, 2016

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ - ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-2

Η ασταμάτητη Θύελλα Ραφήνας πέτυχε την δέκατη σερί νίκη της και πλέον βρίσκεται «αγκαλιά» με τον τίτλο! Οι πρωτοπόροι Λιγνιτωρύχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τη νέα γκέλα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, επικράτησαν 0-2 του Κουβαρά και «εκτόξευσαν» τη διαφορά από το Μπογιάτι στους εννέα βαθμούς.
Η κυριακάτικη (20/3) αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο της Παλαιάς Φώκαιας λόγω τιμωρίας του Κουβαρά, με την ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη να είναι ανώτερη (κυρίως στο α' μέρος) και να φτάνει δίκαια στην επικράτηση. Από την μεριά του ο Κουβαράς του Δημήτρη Τσιαούση που παλεύει για την παραμονή του ήταν μαχητικός, είχε ένα πολύ καλό ημίωρο στην επανάληψη και θα μπορούσε -αν σκόραρε σε εκείνο το χρονικό σημείο- να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.
Ας τα πάρουμε από την αρχή, όμως, με την Θύελλα να μπαίνει καλύτερα στο γήπεδο, να έχει τον έλεγχο και να κυκλοφορεί τη μπάλα, παίζοντας το γνωστό ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας που μας έχει συνηθίσει. Η υπεροχή της απέφερε καρπούς στο 25', όταν ο κορυφαίος του αγώνα Στάφα άνοιξε το σκορ με ψύχραιμο πλασέ. Στο 40' οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα, αφού σε εκτέλεση κόρνερ του Χαρακτίδη η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και έφυγε έξω! Εν τέλει, το 0-2 για την Θύελλα ήρθε με το... καλημέρα της επανάληψης, όταν στο 48' ο Χαρακτίδης κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα που δέχτηκε και ο Βαζέχα από τα 11 βήμα νίκησε τον Μπαντουράκη στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
Από εκεί και πέρα -και μετά το 60'- η Θύελλα έδωσε χώρο στον Κουβαρά, ο οποίος από την μεριά του βγήκε μπροστά αναζητώντας απάντηση. Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσιαούση μάλιστα ήταν απειλητικοί και στο 65' είχαν τη σπουδαιότερη ευκαιρία, όταν σε προσπάθεια του Λεβέντη η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στη γραμμή και απομακρύνθηκε! Ο Κουβαράς είχε ακόμα μια καλή στιγμή στο 78' με τον Ανδρεαδάκη χωρίς αποτέλεσμα. Η Θύελλα από εκεί και πέρα ήλεγξε την κατάσταση, δημιούργησε και εκείνη ορισμένες καλές ευκαιρίες αφού βρήκε χώρους, με το 0-2 πάντως να είναι τελικό σκορ.
***Διακριθέντες για τον Κουβαρά οι Γκαβασιάδης, Γαλάνης και Λεβέντης.
***Κορυφαίος του αγώνα ο Στάφα, διακριθέντες επίσης για την Θύελλα Ραφήνας οι Παπαδόπουλος Λευτέρης, Μανουσάκης και Ντούνης.
***Άριστη η διαιτησία του Γαλάνη, της βοηθού Γκόντα και του Παπαδόπουλου.
***Ο τεχνικός της Θύελλας Ραφήνας Πέτρος Τσιγκούλης μας δήλωσε μετά το ματς: ''Κάθε νίκη έχει τη δική της αξία. Σήμερα βάλαμε άλλο ένα λιθαράκι για το πρωτάθλημα. Έχουμε το +9 και πλέον εξαρτάται από τα δικά μας πόδια η υπόθεση τίτλος''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου