Κυριακή, Μαρτίου 20, 2016

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 3-1

Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες ο Άρης Βούλας. Η ομάδα του Κυριάκου Δαγκούλη έχοντας ουσία στο παιχνίδι της κατάφερε να επικρατήσει 3-1 του Κεραυνού Κερατέας στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, ανεβαίνοντας ακόμα περισσότερο βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ήταν ένα ματς μακριά από σκοπιμότητες καθώς και δύο μονομάχοι ουσιαστικά έχουν καθαρίσει με την υπόθεση παραμονή. Έτσι, είδαμε κατά διαστήματα όμορφο θέαμα και καλό ρυθμό κυρίως στην επανάληψη.
Ο Άρης Βούλας ήταν σαφώς καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο και η υπεροχή του απέφερε καρπούς στο 20', όταν ο Διγενής με κεφαλιά νίκησε τον Ευδαίμων για το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι που κυριαρχούσαν στον αγωνιστικό χώρο λίγο έλειψε να πετύχουν και δεύτερο τέρμα αλλά ο Ρίζος δεν κατάφερε να σκοράρει. Στην επανάληψη το... σκηνικό άλλαξε, με τον Κεραυνό να βελτιώνει τη εικόνα του και μέχρι το 70' να είναι καλύτερος και να αγγίζει την ανατροπή!
Οι Κερατιώτες του Σπύρου Κοντού ισοφάρισαν στο 60' όταν ο Μπρότσι πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε για το 1-1, ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια (χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες από τον Σάντρι και τον Τζόι τους οποίους σταμάτησε ο Κάρσος). Ο Άρης Βούλας θα λέγαμε πως αφού γλίτωσε τα χειρότερα, αφυπνίστηκε στο τελευταίο τέταρτο και μάλιστα κατάφερε να πάρει εκείνος στο φινάλε το τρίποντο! Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2-1 με κεφαλιά του Σταθάκη στο 77' από ωραία σέντρα του Διγενή, ενώ στο 85' ο Μπουλάρι μετά από σύγχυση στα αντίπαλα καρέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
***Διακριθέντες για τον Άρη Βούλας οι Σταθάκης, Διγενής, Αντάρτης και Κάρσος.
***Για τον Κεραυνό διακρίθηκαν οι Κετέογλου, Σεΐτι, Μεγαγιάννης και Φουστέρης.
Διαιτητές: Βλάχος Ανδ., Πολυχρονιάδης, Αλεξοπούλου
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Τσιαγκάνης (46' λ.τρ. Κωστόπουλος), Σταματόπουλος, Αντάρτης, Διακρούσης (75' λ.τρ. Μπουλάρι), Φώσκολος (60' λ.τρ. Κοτζάι), Παπαδημητρόπουλος, Κριλής, Ρίζος, Σταθάκης, Διγενής.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Ευδαίμων, Βαγγέλι, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Λιάπης, Κετέογλου, Σεΐτι, Λιούμης (77' Δρούγκας), Παπανικολάου (46' Φουστέρης), Σάντρι, Μαριόλ Μπρότσι (77'Μαγγανάς).
Τελευταία Ανανέωση, Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2016 00:23

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου