Κυριακή, Φεβρουαρίου 25, 2018

Σαρωνικός – Νίκη Δροσιάς 0-2

Ο Σαρωνικός για μία ακόμη Κυριακή ξεκίνησε χαλαρά, με την άμυνα του ασύνδετη και φοβισμένη και αν με τον Γέρακα το γύρισε το παιχνίδι, σήμερα απλά δεν τα κατάφερε.
Στο 4΄ο Ασημακόπουλος έκανε το 0-1 όταν πλάσαρε αμαρκάριστος ψηλοκρεμαστά και η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι πριν καταλήξει  στα δίχτυα(φωτο).
Στο 10΄η Νίκη θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ. Ο Αγγελόπουλος ανενόχλητος απείλησε με κεφαλιά, αλλά ο Χατζάρας με υπερένταση απέκρουσε.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στα μέτρα της Νίκης. Οι γηπεδούχοι έδειχναν επηρεασμένοι από το σκορ και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κινδύνους μπροστά στην άμυνα των φιλοξενούμενων. 
Στην επανάληψη, ο Ρόθος που είχε περάσει στο 46΄σαν αλλαγή, έγινε και ο «μοιραίος» παίκτης. Στο 51΄και σε μία φάση όπου είχαν προηγηθεί δύο συνεχόμενα δοκάρια, έγινε ο αποδέκτης της μπάλας και στο ύψος της μικρής περιοχής προτίμησε να σκοράρει με δυνατό βολέ, αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα άουτ! 
Οι φιλοξενούμενοι αν και δεν έδειχναν διατεθειμένοι να ρισκάρουν, εντούτοις κλείδωσαν την νίκη τους στο 61΄με τον Ελευθερίου. Ο παίκτης της Δροσιάς πήρε με άνεση χώρο έξω από την περιοχή δεξιά και σούταρε άψογα στην αριστερή πλευρά του Χατζάρα.
Παρά τις προσπάθειες της εξέδρας να αλλάξει τη ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα σαφώς επηρεασμένοι από την άσχημη τροπή του αγώνα, αφού δεν κατάφεραν να ανεβάσουν την απόδοση και να απειλήσουν.
Διαιτητές: Καρράς, Βουδούρης, Περδίκης
Αρχηγοί: Παναγιωτίδης(Νίκη Δροσιάς), Ζουμπουρλής(Σαρωνικός)
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Χατζάρας, Στουραίτης, Κουφαλιάς(46΄Ρόθος), Ζουμπουρλής, Τσομπανάκης Ε., Μπουκουβάλας, Papajani, Χαρίτος, Παπακωνσταντίνου, Τσομπανάκης Θ.(70΄Kociu)
ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ: Πρωτόπαπας, Κατσέρης, Παναγιωτίδης, Μπέτσης, Γκεσούρας Χ., Νταγκούλης, Ασημακόπουλος(85΄Δρόσος), Καρατσίκος, Μίχας(88΄Ακριτίδης), Μηλιώτης(75΄Γκέσουρας Α.), Αγγελόπουλος(50΄Ελευθερίου).
Στέλιος Κανελλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου