Τρίτη, Φεβρουαρίου 06, 2018

Χριστοφιλέας: «Με μεγαλύτερη άνεση στη συνέχεια»

Τη δυνατότητα να έχει μεγαλύτερη άνεση για τη συνέχεια πήραν τα Καλύβια μετά τη νίκη του στο ματς με το Κορωπί. Αυτό τόνισε στο «epsanastisentra» ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και σημείωσε ότι η ομάδα του θα δουλέψει σκληρά για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στο γειτονικό ντέρμπι που ακολουθεί με τον Κεραυνό Κερατέας.
«Κάναμε μια αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα στο Κορωπί. Το ότι είναι τελευταία στη βαθμολογία δεν σημαίνει ότι η ομάδα αυτή παραδόθηκε εύκολα. Άλλωστε δεν αρμόζει και στην ιστορία του ΑΟΚ να μην παλέψει όλα τα ματς ως το τέλος. Από εκεί και πέρα κάναμε ένα καλό ματς τόσο από τακτικής άποψης, όσο και από εμφάνισης. Πήραμε τρεις πάρα πολύ σημαντικούς βαθμούς που μας δίνουν μεγαλύτερη άνεση για τη συνέχεια», τόνισε ο Χριστοφιλέας.
Για το γειτονικό ντέρμπι που ακολουθεί με τον Κεραυνό ο τεχνικός του ΠΑΟ Καλυβίων σχολίασε: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας θα δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και βάσει συγκεκριμένου πλάνου για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα, που θα μας φέρει πιο κοντά στον στόχο της παραμονής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου