Κυριακή, Φεβρουαρίου 11, 2018

Ο Παθιακάκης πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στο Κορωπί, του οποίου επιβλήθηκε με 3-0 εκτός έδρας και παρέμεινε στις θέσεις που εξασφαλίζουν την παραμονή στην κατηγορία, σε κάθε σενάριο. Η ομάδα του Γιάννη Παπασταματίου ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά.
Το σκορ άνοιξε ο Κωστένογλου με κοντινή προβολή, μετά από κλέψιμο του Κατσιγιάννη από τον Κονόμι και γύρισμα, στο 8ο λεπτό. Το 2-0 ήρθε σο 25’ μετά από κόρνερ του Ρόμπολα και κεφαλιά του Ταμάμη, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κατσιγιάννης στο 55’ με πλασέ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 5ο λεπτό σε κεφαλιά του Κατσιγιάννη.

Διαιτήτευσαν οι Φωστέρης, Καραθανάσης, Παπαδιώτης.

ΚΟΡΩΠΙ: Κονόμι, Μπανάι Χ., Δήμας, Καπουράνη, Αλεξίου, Αμπεντινάι, Μουσαζάντε (55’ Ζίκα), Υφαντής (88’ Παπαθεοδώρου), Σίλια (40’ Σταμέλος), Φαμπιάν, Αναστασιάδης (90’ Μουτσάι).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Μουλάς, Φωτίκας, Αγγελίνας, Τομπουλίδης, Ξενάκης (86’ Ανεζςρης), Ταμάμης, Ρόμπολας, Κατσιγιάννης (78’ Γερογιάννης), Θεοδώρου (60’ Γεωργαντώνης), Αρβανιτάκης, Κωστένογλου (60’ Ιορδανίδης).
ΠΗΓΗ ΕΠΣΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου