Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018

Μαγγίνας: «Για θετικό αποτέλεσμα, έχοντας στο μυαλό το Κύπελλο»

Για τη Μαρκό ακολουθεί το τρίτο κατά σειρά ντέρμπι, με αντίπαλο τον Παλληνιακό αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, ενώ είχαν προηγηθεί αυτά με τους «κιτρινόμαυρους» για το Κύπελλο και με τα Γλυκά Νερά για το πρωτάθλημα. Ο τεχνικός των «πράσινων», Γιάννης Μαγγίνας, με δηλώσεις του στο «epsanastisentra» τόνισε ότι η ομάδα του θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα στο σαββατιάτικο ματς, έχοντας πάντα στο μυαλό της τη ρεβάνς του Κυπέλλου, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς που προηγήθηκε με τα Γλυκά Νερά.
«Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μου και την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι ποδοσφαιριστές μου, παίζοντας τρία συνεχόμενα ματς σε διάστημα μίας εβδομάδας. Έχοντας πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο για 70 λεπτά, βγάζοντας ενέργεια και αυτοματισμούς, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η τελική πάσα ήταν αυτή που μας στέρησε ένα γκολ», τόνισε ο Μαγγίνας και συνέχισε: «Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα τέρμα, αλλά δυστυχώς το δεχτήκαμε πρώτοι. Στη συνέχεια βγάλαμε αντίδραση, ισοφαρίσαμε και έχοντας την ψυχολογία με το μέρος μας ήταν θέμα χρόνου να έρθει και το δεύτερο γκολ. Κόντρα στη ροή του αγώνα δεχτήκαμε εμείς το γκολ. Αυτό μας οδήγησε να γίνουμε πιο επιθετικοί με τις αλλαγές που έγιναν, αφού δεν είχαμε να χάσουμε κάτι, ωστόσο δεν μας βγήκε κάτι καλό. Αντίθετα δεχτήκαμε το τρίτο γκολ στο τέλος και γνωρίσαμε την ήττα».
Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παλληνιακό, για το πρωτάθλημα, ο τεχνικός της Μαρκό σχολίασε: «Είναι ένα ακόμη ντέρμπι, το τέταρτο στη σειρά, έχοντας παράλληλα το μυαλό μας στη ρεβάνς του Κυπέλλου κόντρα στον ίδιο αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε για το θετικό αποτέλεσμα, έχοντας την ψυχολογία με το μέρος μας, από την πρόσφατη νίκη μας στο πρώτο ματς Κυπέλλου. Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, αν μας βοηθήσει ο αγωνιστικός χώρος, και όσοι έρθουν στο γήπεδο να το ευχαριστηθούν. Εμείς πλέον δεν έχουμε το άγχος του πρωταθλητισμού και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου