Κυριακή, Μαρτίου 19, 2017

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 3-1

Το ήθελε περισσότερο και το πήρε... Ίσως στην καλύτερη του φετινή εμφάνιση, ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών επικράτησε 3-1 του Κεραυνού Κερατέας την Κυριακή (19/3) και πήρε πολύ σπουδαία νίκη σε αυτή την 24η αγωνιστική. Η ομάδα του Μάκη Παπαδόπουλου, είχε καθαρό μυαλό και συγκέντρωση σε κρίσιμα σημεία και φυσικά έβγαλε το απαιτούμενο πάθος που χρειαζόταν για να πάρει ένα δύσκολο και οριακό ματς όπως το σημερινό.
Μάλιστα, ο Αχιλλέας είχε να αντιμετωπίσει έναν ισχυρό αντίπαλο όπως είναι ο φετινός Κεραυνός, που παρατάχθηκε βέβαια με κάποιες αλλαγές στην σύνθεση του. Παρ' όλα αυτα, οι Κερατιώτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 15' με εκτέλεση φάουλ του Κοτίτσα. Ο Αχιλλέας δεν έχασε την ηρεμία του και με ορθολογικό ποδόσφαιρο έψαξε την απάντηση την οποία βρήκε στο 25' με σκόρερ τον Αγγελιδάκη, από προσπάθεια του Τσαλιαγκού.
Στην επανάληψη το ματς απέκτησε ακόμα πιο γρήγορο ρυθμό, με τους γηπεδούχους να ρισκάρουν και να έχουν ένα εξαιρετικό διάστημα από το 45' μέχρι το 70'. Σε εκείνο το σημείο και συγκεκριμένα στο 60' πέτυχαν το 2-1 με δυνατο σουτ του Καραγιαννίδη, ενώ είχαν και δύο σημαντικές στιγμές. Ο Κεραυνός μετά το 65' ρίσκαρε και είχε δοκάρι με τον διακριθέντα Νταή... Όλα τελείωσαν, εν τέλει, στο 80' όταν ο Σταματόπουλος με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Αγγελιδάκη στην πλάτη της άμυνας, αυτός πέρασε και τον γκολκίπερ και πλάσαρε για το 3-1. Λίγο αργότερα ο Νταής είχε δεύτερο δοκάρι για λογαριασμό του Κεραυνού.
***Δεν υστέρησε κανείς για τον Αχιλλέα, με τους δύο σκόρερ Αγγελιδάκη (2) και Καραγιαννίδη να είναι καθοριστικοί για την εξέλιξη του αγώνα ***Ο τεχνικός του Αχιλλέα Μάκης Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου για την αυταπάρνηση και την υπακοή που δείξανε. Πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που καταβάλουμε για την παραμονή μας ***Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Κεραυνού Τάκης Μακροδημήτρης δήλωσε ευχαριστημένος με την προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών που πήραν ευκαιρίες σήμερα και τόνισε πως θα δωθούν ευκαιρίες και στο μέλλον σε αθλητές της Ακαδημίας
Διαιτητές: Γαλάνης, Καραθανάσης, Σόφιας
ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ: Τόλιας, Χριστόπουλος, Σιαδήμας, Ξενάκης, Γεωργίου, Μπούσκος, Αγγελόπουλος, Σταματόπουλος (90' Βαφειάδης), Καραγιαννίδης (80' Σάλαρι), Αγγελιδάκης, Τσαλιαγκός (85' Ντάρλας).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χατζάρας, Φραγκής, Κατσίκης (60' λ.τρ. Λιούμης), Βαγγελή, Ξένος, Κοτίτσας (65' λ.τρ. Ντεμολάρι), Μπρότσι, Κακαράς, Μαγγανάς (83' Μπλιόνας), Μουσαράι, Νταής.
ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου