Σάββατο, Μαρτίου 04, 2017

ΜΑΡΚΟ - ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 2-0 VIDEO

Υπάρχει... ζωή στον πλανήτη Μαρκό! Τις πιθανότητες που έχει να πετύχει το θαύμα της παραμονής διεκδικεί η ομάδα του Μαρκοπούλου, που στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής επικράτησε 2-0 της Μάχης Μαραθώνα, η οποία έχασε ύστερα από περίπου 3 μήνες. Η σαββατιάτικη (4/3) αναμέτρηση κρίθηκε ξεκάθαρα στο κίνητρο, με την Μαρκό του Γιώργου Φαράκου να καταθέτει ψυχή και τους ποδοσφαιριστές να τρώνε σίδερα, φτάνοντας σε τρίποντο-χρυσάφι.
Η Μάχη του Σταύρου Ηλιόπουλου, μετά από πάρα πολύ καιρό εμφανίστηκε αγνώριστη, δεν κατάφερε να κάνει το παιχνίδι της και μοιραία έφυγε με άδεια χέρια από το Μαρκόπουλο. Η Μαρκό μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα και άνοιξε το σκορ στο 25' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκεμίση, πέναλτι το οποίο κέρδιε ο Λάππας που ανετράπη από τον Παππά.
Οι γηπεδούχοι σε όλο το 90λεπτο πατούσαν πιο γερά στον αγωνιστικό χώρο, έμπαιναν πιο δυνατά στις φάσεις και ήταν πιο απειλητικοί, έχοντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Δημογιάννη στο 35' και το 60'. Όλα ουσιαστικά τελείωσαν στο 75', όταν ο Βασιλός με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Παππά διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
***Δεν υστέρησε κανείς για την Μαρκό, ίσως στο καλύτερο φετινό της παιχνίδι ***''Αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα και δεν καταφέραμε σε καμία περίπτωση να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η επικράτηση του αντιπάλου ήταν δίκαιη, εμείς κοιτάμε την συνέχεια'', τόνισε μετά το ματς ο τεχνικός της Μάχης Μαραθώνα Σταύρος Ηλιόπουλος
Διαιτητές: Γαλάνης, Τζαφόλιας Δ., Περδίκης
ΜΑΡΚΟ: Τερεκανίδης, Σιδέρης, Σκορδάς, Πλίτσης, Κοντογιάννης (75' Τζανής) , Ρεντζής, Βασιλός (88' Τσέλιος), Δημογιάννης, Γκριμέκης, Λάππας (80' λ.τρ. Μερκούρης), Γκεμίσης.
ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Παππάς, Καραπάνος (46' Καραπάνος), Τσέλα, Μουρούτης, Σωτηριάδης, Παρούσος (60' Βούσουλας), Ραπτογιάννης (46' Καραγκοζίδης), Νταής, Σένε Άντι, Μίχας, Παπαδόπουλος.ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου