Κυριακή, Μαρτίου 19, 2017

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ - ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 0-6

Αντιμετωπίζοντας το νεανικό σύνολο του ΑΠΟ Κρυονερίου, ο Νικολακάκης δεν είχε πρόβλημα να φτάσει σε ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα, διευρύνοντας το αήττητο σερί που τρέχει! Η ομάδα του Κώστα Βρεττού, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο σε αυτή την 24η αγωνιστική, επικράτησε με το ευρύ 0-6, ανεβαίνοντας ακόμα περισσότερο βαθμολογικά και ψυχολογικά.
Το κυριακάτικο (19/3) ματς δεν σηκώνει ιδιαίτερης κριτικής, με το Κρυονέρι να παρατάσσεται με άκρως νεανική σύνθεση... Ο Νικολακάκης έχει έμπειρα παιδιά και μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ του, με αποτέλεσμα να φτάσει στο εντυπωσιακό σκορ. Το 0-1 ήλθε από κεφαλιά του Πιτσούνη στο 5' από κόρνερ του Καλέρη, ενώ στο 30' και το 35' ο Εγιουρούμ με δύο ωραία προσωπικά γκολ έκανε το 0-3. Το 0-4 ήλθε στο 43' με πλασέ του Καλέρη, ενώ στην επανάληψη ανέλαβεδράση ο Μαβίδης, που αρχικά στο 55' πέτυχε το 0-5 με πλασέ από κάθετη μπαλιά του Νίκα, ενώ στο 70' διαμόρφωσε το τελικό 0-6 με σουτ.
Διαιτητές: Καρράς, Παπαδιώτης, Περδίκης
ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Δαμιανίδης, Νίκας, Πάσσαρης, Τσαπανίδης, Μαβίδης, Καλέρης, Καλογήρου (61' Σταύρου), Εγιουρούμ (75' Μοσεσβίλι), Πιτσούνης (67' Παπαδόπουλος), Γκίτζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου