Κυριακή, Μαρτίου 19, 2017

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ 1-0

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ 1-0
Ύστερα από τρεις συνεχόμενες ήττες, ο Παλληνιακός επέστρεψε την Κυριακή (19/3) στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες! Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, επικράτησε 1-0 του ΑΟ Κορωπίου και πήρε πολύτιμο τρίποντο, αφού απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη.
Η Παλλήνη ήταν σαφώς ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, εκεί όπου προηγήθηκε μόλις στο 5' με ωραίο πλασέ του Χαρίση μέσα από την περιοχή, έχασε πέναλτι στο 15' με τον Κοβάνη (το έπιασε ο Ούσιος), ενώ απείλησε και σε δύο-τρεις περιπτώσεις. Το Κορωπί είχε δύο επικίνδυνες φάσεις με τον Μουζακά.
Στην επανάληψη ο ΑΟΚ του Γιάννη Μαγγίνα έβγαλε αντίδραση, ισορρόπησε ως ένα σημείο και έδειξε μαχητικότητα. Ο Παλληνιακός είχε δύο μεγάλες φάσεις να τελειώσει την υπόθεση νίκη, αλλά ο Ούσιος με τρομερή επέμβαση είπε όχι στον Κοβάνη, κι εν συνεχεία ο Μαργέτης δεν πρόλαβε να τελειώσει σωστά την φάση. Το Κορωπί στο φινάλε είχε τη δική του σπουδαία ευκαιρία να πάρει την ισοπαλία, όταν σε προσπάθεια του Παπαδόπουλου στο 85' ο ταλαντούχος τερματοφύλακας, μόλις 17 ετών, Βιταλιώτης με τρομερή επέμβαση βρήκε την μπάλα όσο χρειαζόταν για να χτυπήσει στο δοκάρι... Ακολούθησε αναμπουμπούλα στα καρέ της Παλλήνης και η φάση τελείωσε με επιθετικό φάουλ.
***Διακριθέντες για τον Παλληνιακό οι Κούνας, Κοβάνης, Χαρίσης και φυσικά ο νεαρός γκολκίπερ Βιταλιώτης, ο οποίος στο ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα έκανε την επέμβαση του αγώνα στο φινάλε!
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Βιτσεντζάτος, Σπίθας
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Βιταλιώτης, Κούσης, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας, Μαυράκης (65' Δαραμούσκας), Μαργέτης (85' Θεοδώρου), Κοβάνης, Χαρίσης (75' Κυριόπουλος), Καστής.
ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Ούσιος, Καπουράνης (70' Πετράι), Μπανάι, Παπαδόπουλος, Πάντου, Αλεξίου, Σεϊτάι, Αμπεντιναί (60' Λυμπερόπουλος), Μουτζακάς (60' Κάλλης), Μαστργιάννης, Τογιάλι.

ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου