Σάββατο, Μαρτίου 11, 2017

Ατλαντίδα – Αήττητος Σπάτων: «Η απόφαση της ΕΠΣΑΝΑ για αναβολή ήταν ΣΩΣΤΗ»!

Οι δύο φιναλίστ συμφωνούν απόλυτα με την απόφαση της Ένωσης να αναβάλει τον τελικό
Σχεδόν... κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου ΑΟ Ατλαντίς και Αήττητος Σπάτων, λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της ΕΠΣΑΝΑ περί αναβολής του σημερινού τελικού, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων. Οι δύο ομάδες χαρακτηρίζουν ΣΩΣΤΗ την απόφαση της Ένωσης να αναβάλει το ματς και να το μεταφέρει είτε για την Τετάρτη είτε για το επόμενο Σάββατο, απόφαση που αναμένεται να παρθεί οριστικά τη Δευτέρα...
Η ανακοίνωση της Ατλαντίδας:

ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ
Σχετικά με την αναβολή του σημερινού τελικού, θα θέλαμε να διευκρινήσουμε ότι η ομάδα μας είναι απόλυτα σύμφωνη με την απόφαση της ΕΣΠΑΝΑ, μιας και η αναβολή αυτή, διασφαλίζει : 
Α)την ποιότητα του θέαματος που θα πρόσφεραν οι δύο ομάδες (πράγμα αδύνατο με τις ισχύουσες καιρικές συνθήκες) 
Β) την σωματική ακεραιότητα των αθλητών που θα αγωνίζονταν σε ένα πολύ δύσκολο και κακό αγωνιστικό χώρο
Γ) την ασφαλή μετάβαση των θεατών στο γήπεδο
Ο τελικός κυπέλλου είναι ποδοσφαιρική γιορτή και πρέπει να αντιπετωπίζεται και να προφυλάσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από όλους.
ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ
Η ανακοίνωση του Αήττητου:
ΤΕΛΙΚΌΣ Κ ΕΠΣΑΝΑ 
Για άλλη μια φορά η Διοίκηση της ΕΝΩΣΗΣ και η επιτροπή του Κυπέλλου, πήρε όσο πιο εγκαίρως μπορούσε μια ακόμα μεγάλη απόφαση που αφορούσε την διεξαγωγή του σημερινού Τελικού. 
Η απόφαση αυτή ήταν απολύτως σωστή γιατί ο καιρός θα χαλούσε όλη αυτή την γιορτή του Ποδοσφαίρου, ευχόμαστε η απόφαση της νέας ημερομηνίας ορισμού του τελικού να γίνει βάση και των προγνωστικων της Μετεωρολογικης Υπηρεσίας για την Τετάρτη η το Σάββατο. Όπως και να έχει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ τον Πρόεδρο, τα Μέλη και την Επιτροπή των αγώνων Κυπέλλου για την απόφαση αναβολής του Τελικού για την απαλλαγεί άσκοπης ταλαιπωρίας παικτών κ φιλάθλων.
Για το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου