Κυριακή, Μαρτίου 05, 2017

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ - ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1-1

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών και Νικολακάκης στο κυριακάτικο (5/3) ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες, ύστερα από ένα μέτριο και νευρικό παιχνίδι, ήλθαν ισόπαλες με 1-1 και πήραν από έναν πόντο. Σαφέστατα, σε καλύτερη μοίρα βρίσκεται ο ΑΠΟ Νικολακάκης του Κώστα Βρεττού αφού έχει ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά, ενώ ο Αχιλλέας του Μάκη Παπαδόπουλου παραμένει  στην επικίνδυνη ζώνη.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Αχιλλέας ήταν ελαφρώς καλύτερος στο πρώτο μέρος και είχε μια επικίνδυνη στιγμή στο 30' την οποία έβγαλε ο Τσούνης. Γενικά, πάντως, κυριάρχησαν οι δυνατές μάχες στην μεσαία γραμμή και τα πολλά λάθη, με αποτέλεσμα να μην έχουμε πολλές φάσεις. Οι γηπεδούχοι παρ' όλα αυτά, με την έναρξη της επανάληψης άνοιξαν το σκορ, όταν από στημένη μπάλα και κεφαλιά πάσα του Σταματόπουλου προς τα πίσω, ο Γεωργίου αφύλακτος βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Σε εκείνο το σημείο και για το επόμενο δεκάλεπτο ο Αχιλλέας έχοντας το μομέντουμ έψαξε κι ένα δεύτερο γκολ απειλώντας σε δύο περιπτώσεις. Ο Νικολακάκης ανέβηκε μετά το 60' και πίεσε αρκετά τους γηπεδούχους που έδωσαν χώρο στον αντίπαλο και το πλήρωσαν στο φινάλε. Συγκεκριμένα η ομάδα του Κώστα Βρεττού ισοφάρισε στο 82' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πιτσούνη, το οποίο κέρδισε ο Δαμιανίδης.
***Διακριθέντες για τον Αχιλλέα οι Γεωργίου, Βαφειάδης, Σταματόπουλους και Καραγιαννίδης ***Διακριθέντες για τον Νικολακάκη οι Κουμουλίδης, Πιτσούνης, Μαβίδης, ενώ ο Πεΐδης με την είσοδο του στο ματς έδωσε φρεσκάδα και τρεξίματα
Διαιτητές: Κορδολαίμης, Γκόντα, Σπίθας
ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ: Τόλιας, Καραγιαννίδης, Σιαδήμας, Βαφειάδης, Γεωργίου, Ξενάκης (88' Αραμπατζής), Σάλαρι (68' Αγγελιδάκης), Μπούσκος, Θεοδώρου (51' Αγγελόπουλος), Σταματόπουλος, Τσαλιαγκός.
ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Δαμιανίδης, Νίκας, Πάσσαρης, Τσαπανίδης, Μαβίδης, Κουμουλίδης (75' Καλέρης), Καλογήρου (57' Πεΐδης), Καβάσης (66' Εγιουρούμ), Πιτσούνης, Γκίντζος.
ΠΗΓΗ pamebala

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου