Τετάρτη, Μαρτίου 22, 2017

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ - ΜΑΡΚΟ 3-2

Ματς-θρίλερ, ακατάλληλο για καρδιακούς, ήταν αυτό που έγινε την Τετάρτη (22/3) στο Αντώνης Πρίφτης. Εκεί, ο ΑΟ Κορωπίου, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 από την Μαρκό, κατάφερε να κάνει επική ανατροπή και να επικρατήσει 3-2, παίρνοντας τρίποντο-χρυσάφι, όσον αφορά την μάχη που δίνει για την σωτηρία. Το, εξ αναβολής, παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής μπροστά σε αρκετό κόσμο που έδωσε το παρών στο Κορωπί, ενώ δεν έλειψε η ένταση και το πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στους δύο μονομάχους.
Η Μαρκό του Γιώργου Φαράκου πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο και αυτή η υπεροχή της απέφερε καρπούς στο 30' όταν ο Δημογιάννης έκανε το 0-1, ενώ στο 38' ο Πλίτσης πέτυχε και δεύτερο γκολ, παγώνοντας για τα καλά το Αντώνης Πρίφτης. Το Κορωπί έβγαλε αντίδραση από εκεί και πέρα και πέτυχε καθοριστικό γκολ στο φινάλε των 45', όταν ο Ρομπέρτο με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 1-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους, ενώ πήραν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση με την ονειρική εκκίνηση που είχαν, αφού στο 48' πέτυχαν την ισοφάριση... Σκόρερ ήταν ο Πάντου, ο οποίος με ένα φάουλ εξαιρετικά εκτελεσμένο έδωσε τέτοια τροχιά (με φάλτσα) στην μπάλα που πέρασε απ' όλους και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2.
Το ματς από εκεί και πέρα έγινε... ροντέο, είχαμε δυνατές μάχες και εν τέλει το Κορωπί έφτασε σε τρίτο γκολ στο 70', όταν ο Μουτζακάς έσπασε την μπάλα προς τον Κάλλη κι αυτός με σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Η Μαρκό προσπάθησε από εκεί και πέρα να απαντήσει, τα έπαιξε όλα για όλα, είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά η αποβολή του Κοντογιάννη στο 80' με απευθείας κόκκινη κάρτα ουσιαστικά αποτελείωσε τις όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενων. Μ' αυτά και μ' αυτά ο ΑΟΚ, με μια ανατροπή ψυχής βγάζοντας χαρακτήρα και μέταλλο σε ένα κομβικό ματς, έφτασε στη νίκη και πήρε σπουδαία βαθμολογική ανάσα.
Διαιτητές: Κορδολαίμης, Λάμπρου, Τσαλίκογλου
ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Ούσιος, Καπουράνης, Μπανάι, Παπαδόπουλος (46' λ.τρ. Σεϊτάι), Πάντου, Αλεξίου, Ρομπέρτο, Κάλλης (90' Τογιάλι), Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Πετράι (85' Βατίστας).
ΜΑΡΚΟ: Τερεκανίδης, Σκορδάς, Σιδέρης, Πλίτσης, Κοντογιάννης, Ρεντζής, Δημογιάννης, Γκριμέκης, Βασιλός (85' Μερκούρης), Γκεμίσης, Λάππας (72' Κουτρομάνος)
ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου