Σάββατο, Μαρτίου 18, 2017

Η κριτική των ποδοσφαιριστών του Αήττητου

Κύρκος: Στο γκολ του Κούτρου δεν φέρει ευθύνη αφού ο αντίπαλος φορ τον εκτελεί από θέση τετ-α-τετ, ενώ στη διαδικασία των πέναλτι έπιασε... ένα λιγότερο από τον MVP Φυλακτό. Γενικά ήταν σταθερός και απέφυγε το μεγάλο λάθος.
Αλεξίου: Στο πρώτο μέρος δεν ήταν ο γνωστός Αλεξίου. Μαζί με τη δική του απόδοση στην επανάληψη, ωστόσο, ανέβηκε και όλος ο Αήττητος. Έδειξε την ποιότητα του στο β' μέρος και μάλιστα ήταν εκείνος που έστειλε το ματς στην παράταση με το γκολ που πέτυχε στο φινάλε των 90'.
Τσέπας: Μαζί με τον Βιδάλη αντιμετώπισαν προβλήματα στο πρώτο 30λεπτο, στη συνέχεια ωστόσο και κυρίως στην επανάληψη βρήκαν τρόπο και περιόρισαν τους αντίπαλους επιθετικούς. Στη διαδικασία των πέναλτι ήταν ψύχραιμος και σκόραρε.
Λαλαούνης: Έκανε αρκετά ανεβάσματα από την πλευρά του και προσπάθησε να βγάλει φάσεις. Αμυντικά είχε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, βρήκε τα πατήματα του στην επανάληψη μαζί με την υπόλοιπη αμυντική γραμμή.
Βιδάλης: Αγωνίστηκε μαζί με τον Τσέπα στο κέντρο της άμυνας και χαμηλά, στο πρώτο 30λεπτο, είχε θέματα με τους Καλιαμπάκα-Κούτρο. Αντικαταστάθηκε στο 57', με τον Σέλβια να περνά στην θέση του για να κάνει πιο επιθετικό τον Αήττητο.
Αλιμπάς: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα... Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε κάποιες πρωτοβουλίες αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 86' έδωσε τη θέση του στον Κοσμά.
Αρκουμάνης: Αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ χαφ και αμυντικά δεν είχε προβλήματα. Επιθετικά ωστόσο δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα.
Σκαφίδας: Είναι ο παίκτης που χάνει το τελευταίο πέναλτι και επομένως χαρακτηρίζεται μοιραίος. Δεν βρέθηκε στην καλύτερη ημέρα του, η ποιότητα του βέβαια είναι αδιαμφισβήτητη...
Λύγκος: Έδωσε πολλές μάχες με τον Κολοτούρο, πάλεψε και δημιούργησε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Του έλειψε το γκολ στην κανονική διάρκεια, πράγμα που πέτυχε βέβαια στη διαδικασία των πέναλτι.
Γκούμας: Δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι του. Προσπάθησε με κάποια στημένα ή με κάποιες μπαλιές προς τους επιθετικούς να βοηθήσει την ομάδα του, χωρίς αποτέλεσμα. Μαζί με τον Σκαφίδα αστόχησαν στη διαδικασία των πέναλτι.
Σκούμας: Πέρυσι είχε σκοράρει στον τελικό της Αθήνας με το Χαλάνδρι, φέτος στον τελικό της ΕΠΣΑΝΑ δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ανάλογο. Γενικά δεν ήταν στην μέρα του, δικαιολογημένα αντικαταστάθηκε στο 72'.
Αλλαγές
Σέλβια: Με την είσοδο του στο ματς προσπάθησε να δώσει φρεσκάδα και ταχύτητα μεσοεπιθετικά, το έκανε ως ένα σημείο, δεν είχε ουσία ωστόσο...
Σεΐτι: Με τον ίδιο σκοπό μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ο Σεΐτι, που ήταν πιο ουσιαστικός και μάλιστα είναι εκείνος που δίνει την ασίστ στον Αλεξίου για το 1-1. Είχε και μια-δύο επικίνδυνες στιγμές για να σκοράρει.
Κοσμάς: Πήρε την θέση του Αλιμπά με στόχο να δώσει ηρεμία και ανάσες στην μεσαία γραμμή. Βοήθησε ως ένα σημείο με την εμπειρία του.
ΠΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Παρέταξε την ομάδα του ορθολογικά, με το αγαπημένο του 4-3-3, αλλά είδε την Ατλαντίδα στο πρώτο ημίωρο να παίρνει το κέντρο. Ανακάτεψε την τράπουλα από εκεί και πέρα προσπάθησε να αλλάξει τον ρυθμό. Τα κατάφερε στην επανάληψη όπου ο Αήττητος ήταν πιεστικός και εν τέλει ήρθε η ισοφάριση. Με λογική οι περισσότερες επιλογές του, χρησιμοποίησε την καλύτερη δυνατή σύνθεση.
από Νίκος Τζαλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου