Κυριακή, Μαρτίου 05, 2017

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ - ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2-2

Δεν ανέδειξε νικητή η κυριακάτικη (5/3) αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και την Ατλάντίδα. Το Μπογιάτι ήταν ανώτερο στο α' μέρος όπου προηγήθηκε με δύο γκολ του Ζουρούδη (12', 27'), με την Ατλαντίδα να αντιδρά στην επανάληψη και να ισοφαρίζει (2-2) με τέρματα των Καλιαμπάκα (48') και Κατσιγιάννη (54'). Με' αυτά και μ' αυτά οι δύο ομάδες πήραν από έναν πόντο σε αυτή την 22η αγωνιστική και συνεχίζουν την προσπάθεια τους, με την Ατλαντίδα του Βαγγέλη Χαντέ βέβαια να έχει το μυαλό της στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου.
Στα του σημερινού αγώνα, η ομάδα του Νίκου Κόκκινου ήταν σαφώς ανώτερη στο α' μέρος οπου με κορυφαίο και σκόρερ τον Ζουρούδη προηγήθηκε 2-0, ενώ ο ικανός επιθετικός είχε ακόμα δύο καλές στιγμές! Στην επανάληψη η Ατλαντίδα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και με τις αλλαγές του Βαγγέλη Χαντέ απέκτησε φρεσκάδα και βρήκε λύσεις.
Μείωσε γρήγορα γρήγορα στο 48' με σουτ του Καλιαμπάκα από σέντρα του Παππά και ισοφάρισε στο 54' με κεφαλιά του Κατσιγιάννη σε κόρνερ του Κόντι. Από εκεί και πέρα το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά με την Ατλαντίδα να πατά καλύτερα πάντως στον αγωνιστικό χώρο. Ο Άγιος Στέφανος είχε δοκάρι στο 75' σε σουτ του Μπόσιου, ενώ δοκάρι είχαν και οι φιλοξενούμενοι σε τρομερή εκτέλεση φάουλ του Χρυδάφη από τα 30 μέτρα!
***Διακριθέντες για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου οι Ζουρούδης, Μπόσιος και Ποστόλις ***Διακριθέντες για την Ατλαντίδα ο 17χρονος Καρακώστας που έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και οι Κουλίρα, Κατσιγιάννης και Παππάς
Διαιτητές: Τρίγαζης, Πολυχρονιάδης, Παπαδιώτης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ: Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Κατσέρης, Οικονομόπουλος, Ποστόλις, Κάρος, Καραχάλιος (75' Μαρσέλλος), Παπαντζίμας (78' Παπιδάκης), Χρυσικόπουλος (57' Αθανασίου), Ζουρούδης, Μπόσιος.
ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Τσαλίκης, Παππάς, Παπαδημητρίου (46' Κατσιγιάννης), Κουλίρα, Κολοτούρος, Μπούμπας, Κόντι (70' Χρυσάφης), Καρακώστας, Καλιαμπάκας, Πανόπουλος (46' Μαλάι), Σιούτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου