Σάββατο, Μαρτίου 04, 2017

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0-2

Νικηφόρα από μια δύσκολη έδρα κατάφερε να περάσει ο Ολυμπιακός Λαυρίου το Σάββατο (4/3), επικρατώντας 0-2 του ισχυρού Παλληνιακού, για την 22η αγωνιστική. Η ομάδα του Μιχάλη Καβαλιέρη, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση και παρουσιάζοντας σοβαρή εικόνα έφτασε στη δίκαιη νίκη, μειώνοντας τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Αήττητο -έχει ματς λιγότερο- στους οκτώ πόντους, κι ενώ απομένουν οκτώ... στροφές για το φινάλε του πρωταθλήματος.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Λαυριώτες πατούσαν πιο γερά στον αγωνιστικό χώρο και ήταν άκρως ουσιαστικοί, εκμεταλλευόμενοι τις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν. Προηγήθηκαν στο 27' με πλασέ του πρώτου σκόρερ τους Γιάννη Γκαβασιάδη ο οποίος σκόραρε για ακόμα ένα ματς, όταν αξιοποίησε την πάσα του Κοντογιάννη, κι αφού είχε προηγηθεί ωραία πλαγιοκόπηση.
Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 35' και το 42', ο Ολυμπιακός Λαυρίου διαμαρτυρήθηκε έντονα για δύο περιπτώσεις πέναλτι σε ανατροπή του Σιδερή, με το Πανούτσο να λέει παίζετε. Ο Παλληνιακός δεν κατάφερε να κάνει το παιχνίδι του, έχοντας μόνο κάποια ξεσπάσματα, ενώ απείλησε σε δύο περιπτώσεις ουσιαστικά με τον Κούση και τον Κοβάνη. Όλα τελείωσαν στο 75', όταν ο Μπουγάτσιας με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 από ασίστ του Μάριου Καραγιάννη, με τον Ολυμπιακό Λαυρίου να έχει τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα και του β' μέρους.
***Διακριθέντες για τον Ολυμπιακό Λαυρίου: Χάλαρης, Μουστογιαννης, Βασιλειου, Καραγιαννης Μάριος
Διαιτητές: Πανούτσος, Καραθανάσης, Γουρνιάς
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Βλάχος (46' Θεοδώρου), Κούσσης, Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας (80' Καμάρας), Χαρίσης, Δαραμούσκας, Καστής (65' Μαργιέτης), Γιαννόπουλος, Κοβάνης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Τικταπανίδης, Βασιλείου, Πατσαούρας, Τσίτσης, Χόρτσας (46' Τσίκλος), Χάλαρης, Κοντογιάννης (80' Βελετάκος), Καραγιάννης, Γκαβασιάδης (70' Μπουγατσιάς), Μουστόγιαννης, Έλενας.
ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου