Τρίτη, Οκτωβρίου 17, 2017

Χριστοφιλέας: «Συνεχίζουμε με θετική ενέργεια»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του έβγαλε αντίδραση απέναντι στον Κεραυνό, μια ομάδα που φτιάχτηκε για να πρωταγωνιστήσει, στάθηκε ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας με δηλώσεις του στο «epsanastisentra». Ο τεχνικός του ΠΑΟ Καλυβίων σχολίασε ότι η ομάδα του συνεχίζει με θετική ενέργεια και χαρακτήρισε δύσκολο το ματς που ακολουθεί με τον Θησέα.
«Αγωνιστήκαμε απέναντι σε μία ιστορική ομάδα με τεράστια δυναμική και που φέτος δημιουργήθηκε για να πρωταγωνιστήσει», τόνισε για το ματς με τον Κεραυνό ο Χριστοφιλέας και πρόσθεσε: «Την κοιτάξαμε στα μάτια και προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο. Το σημαντικό για εμάς, σίγουρα πέρα από την προσπάθεια των παικτών, είναι ότι βγάλαμε αντίδραση στο γκολ που δεχτήκαμε και ισοφαρίσαμε λίγο πριν το φινάλε».
Για τη συνέχεια ο τεχνικός του ΠΑΟ Καλυβίων σχολίασε: «Συνεχίζουμε με πολύ διάθεση και θετική ενέργεια για ενα πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που ζητάει βαθμούς στην έδρα της. Θα το αντιμετωπίσουμε με την ανάλογη σοβαρότητα και θα πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου