Δευτέρα, Οκτωβρίου 30, 2017

ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ



Αυτοκτονία Βάρης. Πρώτος βαθμός για το Λαύριο. Σε μια φτωχή από γκολ 7η αγωνιστική

Της ισοπαλίας έγινε σε αυτή την αγωνιστική, πέντε χ, ένα διπλό κι ένας άσσος. Μπήκαν 10 γκολ τα λιγότερα από ενάρξεως του πρωταθλήματος. Μία άριστη διαιτησία του Μανιώτη στο Μάχη Μαραθώνα-Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου.

Χαμένη ομάδα της αγωνιστικής ο Αστέρας Βάρης που απόλεσε την ευκαιρία με την εντός έδρας ισοπαλία που έφερε, να ανέβει στην κορυφή. Παραμένει όμως σε τροχιά ανόδου και είναι η μόνη αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Χωρίς νίκη ακόμα ο Θησέας Ν. Μάκρης και η Λαυρεωτική. Επάνοδος της Παλλήνης στην κορυφή μετά μίας εβδομάδας απουσίας.

Καλύτερη επίθεση έχει η ομάδα της Παλλήνης με 19 γκολ υπέρ. Τη χειρότερη άμυνα έχει η Ατλαντίδα με 17 γκολ κατά. Η Μάχη Μαραθώνα είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες. Με μία νίκη παραμένουν ακόμη οι: Μάχη Μαραθωνα, Κορωπί-Γιάννης Παθιακάκης.

Στην 8η αγωνιστική δεσπόζουν τα ντέρμπι Γλυκά Νερά-Βάρη και Παλλήνη-Μαρκο. Η έκπληξη της αγωνιστικής η Λαυρεωτική που πήρε τον πρώτο της βαθμό.

ΜVP της αγωνιστικής ο τερματοφύλακας της Λαυρεωτικής Αλέξανδρος Λάμπρου, ο οποίος έδωσε τον πρώτο βαθμό στην ομάδα του με τις αποκρούσεις που έκανε αλα Μπουφόν.

              ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ   "ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΟ ΡΟΔΙ"




"Ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί για εμάς, ήταν στο χθεσινό ματς. Πήραμε βαθμό σε μια πολύ καλή στιγμή για μας. Αντιμετωπίσαμε μια μεγάλη κι οργανωμένη ομάδα, με άριστο προπονητή που πιστοποιεί τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα. Όμως εμείς σε αυτό το ματς παραταχθήκαμε με ψυχή και θέληση και με λίγη τύχη πήραμε ένα αποτέλεσμα θετικό. Παίξαμε αμυντικά και προσπαθήσαμε βάσει πλάνου να φέρουμε το παιχνίδι στα πλάγια κι όχι στον άξονα. Παρότι παίζαμε με τρεις βασικούς απόντες, η τύχη και η καλή μέρα του Λάμπρου, ο οποίος έκανε αποκρούσεις Α΄ Εθνικής, μας χάρισε ένα πολύτιμο βαθμό".

ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ


Πάρα πολύς κόσμος  στο γήπεδο της Μαρκο, παρακολούθησε το ντέρμπι γύρω στα πεντακόσια άτομα κάθε φύλλου και ηλικίας. Ο κ. Γιαρένης, ο  κ. Παπαμακάριος με τα της συζύγου του, οι προπονητές Γ. Φαράκος, Ηλ. Λάζαρης, ο πρώην Γ. Αρχηγός της Μαρκο κ. Γαρίος, ο πρόεδρος των Γλυκών Νερών κ. Δρούγκας και  ο πρόεδρος της Μαρκο κ. Λάμπρου.

Παρατηρητής διαιτησίας κ. Σούλος, υπερπαρατηρητής κ. Ρούσσης και παρατηρητής του αγώνα κ. Παναγιωτίδης.


Βρέθηκε μια αθλητικοσυγγνώμη στο δρόμο προς το γήπεδο. Όποιος την έχασε να πάει να την ξανά πάρει. Μοσχομυρίζει.

Χάθηκε ένα ποδοσφαιροχαμόγελο από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, όποιος το βρει να το φορέσει, είναι μεταδοτικό.

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photo Argy


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου