Τρίτη, Οκτωβρίου 31, 2017

Η ΤΡΙΓΛΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ


Η ΤΡΙΓΛΙΑ  απεκτησε τον Λευτερη Σακελλαρίου και το ανακοινωσε επισημα
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την απόκτηση του Λευτέρη Σακελλαρίου από την μεγάλη ομάδα της Ραφήνας και του εύχεται μία καλή και ποιοτική ποδοσφαιρική χρονιά.
Ο γεννημένος στις 17/02/1987 Λευτέρης ξεκίνησε την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΟ. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Φωστήρας στην Γ΄ Εθνική και ο Εθνικός Αστέρας στην Β΄. Εν συνεχεία αγωνίσθηκε στον Πανθρακικό (Super League), για να μεταγραφεί τη σεζόν 2010 στον ΠΑΟΚ, όπου και παρέμεινε για τρία χρόνια, αγωνιζόμενος ενδιάμεσα μία χρονιά ως δανεικός στην Κέρκυρα. Την 01/01/2014 μεταγράφηκε στην FC Lyubimets, ομάδα Α΄ Εθνικής της Βουλγαρίας, για να αγωνισθεί στην συνέχεια στην ΠΑΕ Κισσαμικός και στην ΑΕ Ζακκακίου, ομάδα Α΄ Εθνικής Κύπρου. Τελευταία ομάδα στην πλούσια καριέρα του, πριν την Τριγλία Ραφήνας, ήταν η ΠΑΕ Πανελευσινιακός.
Ο Λευτέρης Σακελλαρίου έχει φορέσει και την φανέλα με το εθνόσημο της Εθνικής Παίδων και Εθνικής Νέων, ενώ έχει και ευρωπαϊκές παραστάσεις καθώς έχει συμμετοχή σε 3 αναμετρήσεις του EUROPA LEAGUE, με την φανέλα του ΠΑΟΚ.
Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου