Σάββατο, Οκτωβρίου 28, 2017

Τσούνης: «Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι»


Την πεποίθησή του ότι τα αμυντικά λάθη της ομάδας του, της στέρησαν τη δυνατότητα να πάρει ένα δικό της παιχνίδι, εξέφρασε στο «epsanastisentra» ο Γιώργος Τσούνης. Ο τεχνικός της Ατλαντίδας σημείωσε ότι πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα του στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ σχολίασε πως θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της κόντρα στον Παλληνιακό.

«Χάσαμε ένα παιχνίδι δικό μας. Πληρώσαμε τα αμυντικά μας λάθη και φάνηκε ξεκάθαρα ότι στον αμυντικό τομέα θέλουμε βελτίωση. Επιθετικά κάναμε ξανά πράγματα, πετύχαμε δύο γκολ, αλλά δυστυχώς δεν μας έφτασαν», τόνισε ο Τσούνης για το ματς που προηγήθηκε.
Για το ματς που ακολουθεί με τον Παλληνιακό, ο τεχνικός της Ατλαντίδας σχολίασε: «Είναι ένα ματς κόντρα σε μια ομάδα που είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στη Γ’ Εθνική. Έχει πολύ αξιόλογους παίκτες και καλό προπονητή. Εμείς από εκεί και πέρα θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας στο παιχνίδι. Θα στερηθούμε τις υπηρεσίες του τραυματία Περιβολάρη και του Αραχωβίτη που υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο και τίθεται σε αμφιβολία και η συμμετοχή του κόντρα στο Κορωπί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου