Κυριακή, Οκτωβρίου 22, 2017

Σαρωνικός – Άρτεμις 0-1



Φωτο. Το 0-1. Ο Ράσα (Νο. 10) στέλνει τη μπάλα στο αριστερό γάμα του Χατζάρα.
Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Β΄Κατ.-6η Αγων.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με δύο εντυπωσιακές στιγμές στις αντίπαλες εστίες. Στο 1΄η Άρτεμις έφτασε κοντά στο γκολ και στο 3΄οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού των φιλοξενούμενων.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν για γκολ εκτός από τη φάση του 39΄όταν ο Μαλατάνος πλάσαρε, απόκρουσε ο Μπλάνας και στη συνέχεια ο Μπουλούμπασης κάλυψε σωστά τη μπάλα και δεν επέτρεψε να πάει σε πόδια παίκτη του Σαρωνικού που καραδοκούσε. (φωτο).


Προηγουμένως και συγκεκριμένα στο 10΄ο Cuka των φιλοξενούμενων δεν ολοκλήρωσε σωστά ένα τετ α τετ με τον Χατζάρα και στο 35΄ο Μεγαγιάννης αντικαταστάθηκε από τον Πούλο λόγω τραυματισμού.
Στην επανάληψη η Άρτεμις μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και πέτυχε το γκολ στο 51΄με βολέ του Ράσα και μετά από ωραία προσπάθεια από δεξιά του Παπάζογλου και συμμετοχή του Τσουκαλά που άλλαξαν όμορφα την μπάλα μέσα στην περιοχή του Σαρωνικού. 
Στη συνέχεια και όσο κυλούσε ο χρόνος οι φιλοξενούμενοι πρόσεχαν περισσότερο την άμυνα και ο Σαρωνικός προσπαθούσε να απειλήσει, αλλά επιθετικά ήταν χλωμός. Στη φάση του 73΄θα μπορούσε να ισοφαρίσει αλλά ο Μπλάνας ήταν και πάλι παρών
Διαιτητές: Δραγάτης, Πολυχρονιάδης, Δουλγεράκης.
Αρχηγοί : Μεγαγιάννης (Σαρωνικός), Κολάγκι (Άρτεμις)

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεωργούλας) Μπλάνας, Μπουλούμπασης, Καζάλας, Βασιλείου, Διαμάντης, Τοζάλι (50΄Αηδόνης), Γκούγκα (69΄Μοιρασγιεντής), Κολάγκι, Τσουκαλάς (77’ Μητσιώνης), Ράσα, Παπάζογλου (85 Αθανασόπουλος).
Στελιος Κανελλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου